Ulkokauden yleisen sarjatenniksen lohkot julkaistu – 295 joukkuetta mukana

27.5.2023  |  07:55  |  Ennakot

Tulevalla sarjatenniskaudella nähdään mukana ulkokaudelle ennätykselliset 295 joukkuetta kuudella eri sarjatasolla. Joukkuemäärä on kasvanut 26 joukkueella verrattuna edelliseen ulkokauteen.

Ulkokauden sarjatennislohkot ovat nyt julkaistu Ässään. Peliaikaa on 20.8. asti ja nousu- ja putoamiskarsinnat pelataan puolestaan 1.-3.9.

Cup-muotoinen TEHO Sport Tennisliiga Cup, eli kesän seurajoukkueiden SM-kisat, pelataan Hyvinkäällä ja Lahdessa 7.-9.7. Samaan aikaan pelataan I-divisioonat Nurmijärvellä, Lahdessa ja Hangossa. Lue lisää tapahtumista täältä.

ULKOKAUSI 2023 | LOHKOT

Ulkokauden nousu- ja putoamiskarsinnat

Ulkokaudella nousuja ja laskuja tapahtuu divisioonatasojen välillä. Nousu- ja putoamiskarsinnat kasvattavat merkityksellisten otteluiden määrää sarjoissa ja tuovat sarjatennikseen kiinnostavuutta joka tasolle. Divisioonien nousukarsinnoista ja niihin osallistuvista joukkueista voi lukea lisää täältä (selaa sivustoa alaspäin).

Sarjatenniksen kilpailumääräykset

Sarjatenniksen tarkemmat säännöt löydät kilpailumääräyksistä (alk. s. 74). Tärkeimpänä huomiona on, että alimmilla tasoilla naisten 3. divisioonassa sekä miesten 5. divisioonassa pelataan tunnin aikapelinä Pro-Set säännöillä yksi erä kahdeksaan peliin. Lisäksi kilpailumääräyksistä löytyy lisätietoja liittyen pelaajien liikkuvuuteen seuran sisällä, tasorajoihin ja ulkomaalaispelaajiin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Paldanius ITF-junioriturnausvoittoon Latviassa… →