ULKOKAUDEN 2015 SARJATENNIKSEN NOUSUT, PUTOAMISET JA NIIHIN LIITTYVÄT KARSINNAT

26.7.2015  |  13:42

ULKOKAUDEN 2015 SARJATENNIKSEN NOUSUT, PUTOAMISET JA NIIHIN LIITTYVÄT KARSINNAT 

Ulkokauden 2015 sarjatenniksen lopullinen tilanne nousujen ja laskujen suhteen on nyt tarkistettu Ässästä. Nousukarsinnat pelataan kaikilla tasoilla 28.-30.8.2015. Ajan suhteen ei tehdä poikkeuksia. Mikäli joukkueella on elokuun lopussa pelaamattakaksi kokonaista sarjaottelua tai enemmän, seuraa siitä putoaminen alemmalle sarjatasolle. Tämä ei poissulje muiden putoamista lohkosta. Nämä joukkueet tullaan vielä lisäämään putoavien joukkueiden listaan. 

Alla nähtävillä eri tasojen nousukarsintaparit ja putoajat. Seurat sopivat keskenään pelipaikan ja peliajan määritellyn viikonlopun sisältä. Nousukarsintoihin osallistuvat joukkueet jakavat kenttä-, pallo- ja tuomarikustannukset ellei joukkueet keskenään muuta sovi. Pelipaikat ja ajat tulee ilmoittaa Tennisliittoon (veera.nurmi@tennis.fi) viimeistään 24.8.2015 klo 11 mennessä.Mikäli ilmoitusta ei ole tullut tai joukkueet eivät ole päässeet asiasta sopuun, arvotaan pelipaikka ja määritellään peliaika Tennisliiton toimistolla ti 25.8.2015. Huonon sään sattuessa tulee kotijoukkueen järjestää pelimahdollisuus sisäkentiltä. Poikkeus! MiestenSM-liigakarsinnan pelipaikat ja pelipäivät on määrätty Tennisliitossa. 

Karsintaotteluvoi päättyä miehissä 2-2. Tällöin voiton ratkaisee voitettujen ja hävittyjen erien erotus. Jos tämäkin on tasan, on voitettujen ja hävittyjen pelien erotus määräävä. Jos vielä pelierotuskin on tasan, pelataan uusintaottelu puolueettomalla kentällä.  

Kotijoukkueen tulee merkitä lopputulos Ässään heti ottelun päätyttyä. 

NOUSUT JA LASKUT, MIEHET: 

MiestenSM-liigan viimeinen joukkue putoaa suoraan I-divisioonaan ja SM-liigan toiseksi viimeinen joukkue karsii I-divisioonan lohkovoittajien kanssa kahdesta paikasta SM-liigaan. Kaikki pelaavat kaikkia vastaan. 
Karsinnoissapelataan miehissä kolme 2-peliä ja yksi 4-peli. Ottelu voi siis päättyäjoukkueiden kesken 2-2. Tasapisteissä paremmuus määräytyy seuraavasti: Jos useampi kuin yksi joukkue on samassa pistemäärässä, ratkaisee voitettujen ja hävittyjen otteluiden erotus paremmuusjärjestyksen. Mikäli otteluiden erotus on tasan, ratkaisee voitettujen ja hävittyjen erien erotus. Jos tämäkin on tasan, on voitettujen ja hävittyjen pelien erotus määräävä. Jos vielä pelierotuskin on tasan, pelataan uusintaottelu puolueettomalla kentällä. 

1-divisioonaan putoaa: OVS 

SM-liigaan karsivat: HVS, LVS, ÅLK 

pe: HVS – LVS (pelataan Helsingissä -> ilmoittakaa peliaika) 
la: ÅLK – HVS (pelataan Kaarinassa klo 15) 
su: LVS ÅLK (pelataan Lahdessa klo 12) 

Miesten I divisioonan lohkon viimeiset joukkueet putoavat suoraan II-divisioonaan. 

2-divisioonaan putoavat: T-88 ja LTS 
 
MiestenII divisioonan lohkovoittajat pelaavat yhden ottelun toista II-divisioonan lohkon voittajaa vastaan. Ottelun voittaja nousee I-divisioonaan. Lohkoparit ovat A-B, C-D.  

1-divisioonaan karsivat: 

A-B: Smash-Kotka 2- RoVS (pelataan Kotkassa -> ilmoittakaa peliaika) 
C-D: PVS – FD 
 
Miesten II-divisioonan viimeiset joukkueet putoavat suoraan III-divisioonaan. 

3-divisioonaan putoavat: KTK, JTS2, LaTe, NurTS 
 
MiestenIII divisioonan lohkovoittajat pelaavat yhden ottelun toista III divisioonan lohkon voittajaa vastaan. Voittaja nousee II- divisioonaan. Poikkeuksena lohkon E voittaja nousee suoraan 2-divisioonaan. Lohkoparitovat A-B, C-D, F-G.  

2-divisioonaan karsivat: 

A-B: RuTWaTC 
C-D: SVS2 – VT2 
F-G: EsTe-78- ETS 

lohkon E voittaja nousee 2-divisioonaan suoraan: TTS 

Miesten III-divisioonan viimeiset joukkueet putoavat suoraan IV-divisioonan. 

4-divisioonaan putoavat: TVS4, KaTe, YlTe, KoTS2, Sata3. LoTe, RajaTe 
 
MiestenIV divisioonassa lohkovoittajat pelaavat yhden ottelun toista IV-divisioonan lohkon voittajaa vastaan. Ottelun voittaja nousee III-divisioonaan. Lohkopari ovat A-B, C-D, E-F, G-H, I-J, K-L, M-N. 

3-divisioonaan karsivat: 

A-B: OVS4 – KeuTS 
C-D: LTS2 ? Joukkue selviää lähipäivinä. Tennisliitto on yhteydessä ko joukkueisiin nousukarsinnasta heti tiedon saatuamme. 
E-F: STS2 – HTK2 
G-H: PVS2 – OTC 
I-J: Smash16 – HVS3 
K-L: EsTe78 2 – TTS2 
M-N: PT75 – LeTS2 

NOUSUT JA LASKUT, NAISET: 

Naisten SM-liigan viimeinen joukkue putoaa suoraan I-divisioonaan. 

1-divisioonaan putoaa: EVS 
 
Naisten I-divisioonan lohkon voittaja nousee suoraan SM-liigaan. 

SM-liigaan nousee: Smash 
 
Naisten I divisioonan viimeinen putoaa suoraan II-divisioonaan. 

2-divisioonaan putoaa: TeTe 
 
NaistenII divisioonassa lohkovoittajat pelaavat yhden ottelun toista II-divisioonan lohkon voittajaa vastaan. Ottelun voittaja nousee I-divisioonaan. 

1-divisioonaan karsivat: ÅLK – JTS2

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara ja Niklas-Salminen… →