Tyttöjen luokat pelattu Nokia Junior Cupissa

26.10.2008  |  11:15

Serbiran Curovic kaksinpelin voittoon

Sijoittamaton Serbian Tamara Curovic voitti juniorien 4.kategorian ITF-pistekilpailun, Nokia Junior Cupin tyttöjen kaksinpelin lauantaina Vierumäellä. Loppuottelussa kukistui britti Nicola George 6-2, 6-4. Curovic ja Venäjän Katerina Popova olivat ykkössijoitettuja nelinpelissä ja voittivat puolivälierissä suomalaistytöt Cecilia Estlanderin ja Heini Salosen 6-2, 6-0. Pari eteni loppuotteluun, mutta tuplavoittajaa Curovicistä ei tullut, sillä kolmanneksi sijoitetut Viron Anett Schütting ja Ruotsin Evelina Virtanen veivät turnausvoiton 6-4, 6-3.

Poikien kaksinpelin loppuottelussa ovat vastakkain kuudenneksi sijoitettu Liettuan Vadim Pinko ja sijoittamaton Valko-Venäjän Pavel Filin. Pinko tavoittelee Vierumäeltä tuplavoittoa: liettulaispojat Pinko ja Dobydas Sakinis ovat nelinpelin loppuottelussa, jossa kohtaavat latvialaiset Arturs Kazijevsin ja Mikelis Libietisin.
Pinko ja Sakinis voittivat ensimmäisellä kierroksella Tuomas Mannerin ja Juuso Ojasen 6-4, 7-6(3). Ristomatti Lanne ja Waltteri Tuompo ottivat voiton ensimmäisellä kierroksella Juuso Laitisesta ja Mikko Rajamäestä 6-3, 4-6, 7-5, mutta hävisivät sitten neljänneksi sijoitetuille hollantilaisille Bobbie de Goeijenille ja David Pelille 2-6, 3-6.

Jaa:

Seuraava uutinen: Pinkolle kaksi finaalitappiota… →