Tykkimäki mini- ja miditennistourilla upeat palkinnot

5.10.2015  |  12:12

 

Tykkimäki mini- ja miditennistour starttaa 17. ja 18. lokakuuta Helsingin Myllypurossa, Tampereella, Kouvolassa, Kajaanissa ja Turussa. Vielä ehdit ilmoittaa lapsesi mukaan innostavalle ja kannustavalle tenniskiertueelle.

Lisenssi ei ole pakollinen, mutta lapsesi tarvitsee pelaajanumeron. Ilmoittautuminen tapahtuu Tennisässässä (www.tennisassa.fi). Kilpailunjärjestäjät saattavat rajoittaa pelaajamääriä, joten mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

– Tykkimäki mini- ja miditour on helppo tapa tutustua kilpailemiseen. Toisaalta se sopii erinomaisesti myös niille, joilla on kokemusta, sillä Mini- ja miditourissa pääsee pelaamaan oikeankokoisilla palloilla ja kentillä, Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo.

 

Kaikki osallistujat saavat kunniakirjan, avainnauhan ja pelaajapassin. Kolmelle parhaalle per luokka jaetaan Tykkimäki-lahjakortit ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja kisan palkintojenjakotilaisuudessa. Pelipaikalta ei siis kannata poistua heti otteluiden päättymisen jälkeen.

Osallistumalla vähintään kolmeen kisaan pääsee Kouvolassa toukokuussa järjestettävään Masters-tapahtumaan.

– Tykkimäen mukanaolon myötä meillä on mahtavat palkinnot, jotka innostavat niin pienimpiä pelaajia kuin 11-vuotiaita midejäkin, Törnroos-Heinonen iloitsee.

Jaa:

Seuraava uutinen: Arvokisojen järjestelyoikeudet 2016… →