Tykkimäki Mini- ja Miditennis Team Tour tarjosi riemua ja tsemppiä

31.10.2016  |  14:23

 

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Team Tourin Etelä-Suomen ensimmäiset osakilpailut pelattiin viikonloppuna HVS:n, GT:n, Lo-Te:n ja Satan hyvässä huomassa. 

– Tämä oli niin kiva tapahtuma, että näitä täytyy saada paljon lisää, Satan minitennisjoukkueen kapteeni Oona Eskoli kertoi.

– Lapsilla vaikutti olevan hauskaa! Nelinpelistä tykätään todella paljon, joten sitä voisi olla turnauksissa enemmänkin, Tinna Långström GT:stä viestitti.

Mini- ja miditenniksessä pelataan useita kaksin- ja nelinpelejä sekä lisäksi ketteryysosio, josta jaetaan pisteitä. Tavoitteena on innostaa nuorimpiakin pelaajia joukkuemuotoisen, matalan kynnyksen toiminnan kautta kilpailemaan. Kilpailuissa jaettiin kannustukseksi Tykkimäki-tsempparipalkintoja.

– Meillä oli minissä mukana pari ihan ekakertalaista ja midiin saimme mukaan 11-12-vuotiaita tyttöjä, jotka olivat ensimmäistä kertaa minkäänlaisessa kisassa. Sekä mineissä että mideissä syttyi palo kilpailemaan, TTS:n Anssi Lindqvist iloitsi.

– Olimme Valko-Pallon kanssa Kauniaisissa pelaamassa, ja lapsilla oli todella kivaa. Onnistumisia, pettymyksiä, tsemppiä ja yritystä: Eli juuri sitä mitä tenniksen kuuluukin olla, V-P:n Tuomas Heiman sanoi.

Seuraavat ottelut pelataan 17.-18. joulukuuta.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Näin urheilijoita testataan… →