TVS-Tennis hakee vastuuvalmentajaa

20.4.2004  |  00:00

TVS-Tennis hakee päätoimista vastuuvalmentajaa Turkuun.

TVS-Tennis ry on vuonna 1923 perustettu jäsenmäärältään maamme suurimpiin kuuluva tennisseura Turussa. Jäsenmäärämme on n. 600 ja kotihallinamme toimii Impivaaran tenniskeskus.
Haemme seurallemme sekä juniorivalmennukseen että osittain aikuisvalmennukseen päätoimista vastuuvalmentajaa 1.8.2004 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Toimenkuvaan kuuluu mm. kilpailevien junioreiden, tenniskoulun ja aikuisvalmennuksen suunnittelu ja toteutus yhteistyössä toisen päätoimisen valmentajan ja tuntivalmentajan kanssa. Lisäksi tehtävinä ovat kilpailujen ja leirien järjestäminen sekä soveltuvin osin seuran toiminnanjohtajan tehtävien hoito ja markkinointitehtävät.

Hakijalta edellytämme

– soveltuvaa koulutusta
– kokemusta kilpatenniksestä ja valmennuksesta
– hyvää yhteistyökykyä
– valmiutta itsenäiseen työhön
– sitoutumista pitkäjänteiseent toiminnan kehittämiseen
– lasten parissa viihtymistä
Tarjoamme päätoimisen vastuullisen tehtäväkokonaisuuden perinteisessä, Turun talousalueen johtavassa tennisseurassa sekä kilpailukykyisen palkan, joka koostuu perusosasta sekä tulospalkkiosta.
Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo pyydetään lähettämään viimeistään 15.5.2004 sähköpostitse osoitteeseen posti@tvstennis.fi tai kirjeitse osoitteella TVS-Tennis ry, Kekkurintie 6, 20320 Turku.
Lisätietoja: Pj. Jari Forsström, puh. 040-544 1809. 

Jaa:

Seuraava uutinen: J.Nieminen sivussa useita… →