Turnausvoittoa puolustava Rosol kukisti Jarkon Bukarestissa

23.4.2014  |  15:50

Bukarestin ATP250-turnauksen miesten kaksinpelin viimevuotinen voittaja tsekki Lukas Rosol (ATP 43) meni kahdella syötönmurrolla nopeasti 4-0 johtoon toisen kierroksen ottelussaan Jarkko Niemistä (ATP 54) vastaan. Seuraavat kaksi syöttöään Jarkko piti, mutta kun ei pystynyt parista mahdollisuudestaan – Rosolin ensimmäisessä ja neljännessä syötössä – huolimatta murtamaan tsekin syöttöä, tämä vei ensimmäisen erän 28 minuutissa 6-2.
Heti toisen erän alussa Rosol mursi Jarkon syötön, mutta tämä teki perään vastamurron. Sen jälkeen erässä edettiin ilman murtoja kuusi peliä tilanteenseen 4-4 asti. Jarkolla oli jo pelipallo 5-4 johtoon, mutta Rosol onnistui useamman etupallon jälkeen murtaa Jarkon syöttö. Rosol piti seuraavan syöttönsä ja vei kolmannella eräpallolla erän 6-4 ja koko ottelun siis 6-2, 6-4 tunnissa ja kahdeksassa minuutissa.
Jarkko eteni viime vuonna Bukarestissa niin ikään toiselle kierrokselle.
Ensi viikolla Jarkko kilpailee ATP250-turnauksessa Münchenissä. Viime vuonna Jarkko koki tappion kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Latvian Ernests Gulbisille, mutta voitti turnauksen nelinpelin Dmitry Tursunovin kanssa.