Tuohimaa nelinpelin voittoon Kreikassa

2.10.2005  |  16:25

Kisan Tuohimaan toinen naisten ammattilaistasolla

Katariina Tuohimaa otti uransa toisessa naisten ammattilaisturnauksessa nelinpelin voiton 10.000$ ITF-turnauksessa Volosissa, Kreikassa parinaan Italian Nicole Clerico.
Sijoittamaton pari voitti välierissä kakkossijoitetut kreikkalaiset Asimina Kaplanin ja Anna Kounatoun 6-1, 7-6(5) ja finaalissa ykkössijoitetut Unkarin Katalin Marosin ja Brasilian Marina Tavaresin 6-4, 6-2. Volosin kaksinpelissä 17-vuotias Tuohimaa eteni karsintojen kautta puolivälieriin.
Tuohimaan ensimmäinen naisten ammattilaiskisa oli elokuussa Helsingissä pelattu 25.000$ ITF-turnaus. Villillä kortilla kisan pääsarjaan päässyt Tuohimaa hävisi ensimmäisellä kierroksella kisan lopulliselle voittajalle, Emma Laineelle, kolmessa erässä. Myös nelinpelissä tuli tuolloin tappio ensimmäisellä kierroksella.