Tuohimaa nelinpelin finaalissa

2.5.2005  |  15:00

Juniorikolmikko Villenassa, Espanjassa

Viime viikolla Katariina Tuohimaa, Ina Kauppila ja Harri Heliövaara osallistuivat juniorien 3.kategorian ITF-pistekilpailuun Villenassa, Espanjan Alicantessa. Turnaus pelattiin Juan Carlos Ferreron tennisakatemian kovilla kentillä.
Ina Kauppilan tie katkesi karsinnoissa, mutta Katariina Tuohimaa eteni ykkössijoitettuna nelinpelin loppuotteluun parinaan britti Jade Curtis. Finaalissa sijoittamaton espanjalaispari Sara Celma Boix/Clara Schuhmacher vei voiton luvuin 6-7(2) 6-3 6-4.
Kaksinpelissä ”Katsu” (ITF 208) oli kakkossijoitettu. Puolivälierissä hän kohtasi sijoittamaton britti Michaela Incen (ITF 666), joka otti voiton luvuin 6-1, 7-5. Edellisellä viikolla tytöt kohtasivat 5.kategorian kisan finaalissa, jossa Ince oli parempi luvuin 6-3, 6-4. Villenassa Ince eteni jälleen finaaliin.
Harri Heliövaara (ITF 410) oli poikien kaksinpelin kuudenneksi sijoitettu, mutta kahdeksan joukkoon hän ei tällä kertaa selviytynyt, sillä britti Glenn Kuma-Mintah voitti hänestä voiton toisella kierroksella luvuin 6-3, 6-3. Kaksinpelin voiton otti ykkössijoitettu Kroatian Mihail Karpol.
Nelinpelissä Harri ja Itävallan Marc Rath hävisivät ensimmäisellä kierroksella itävaltalaisparille Pascal Brunner/Michael Linzer.