Tuohimaa jatkaa, Paukulle tappiot Redbridgessa

9.11.2006  |  09:50

Suomalainen/Tuohimaa nelinpelin puolivälieriin

Vain Katariina Tuohimaa jatkaa suomalaisista Redbridgen ITF-turnausten kaksinpeleissä Englannissa. Karsintojen kautta naisten 10.000$ ITF-turnauksen pääsarjaan päässyt Tuohimaa otti ensimmäisellä kierroksella voiton villillä kortilla mukaan päässeestä britti Laura Slaterista luvuin 6-0, 6-2 ja kohtaa toisella kierroksella Italian Raffaella Bindin, joka pudotti avausottelussaan kuudenneksi sijoitetun Britannian Julia Bonen.
Kisan kakkoseksi sijoitettu Piia Suomalainen sen sijaan hävisi Ranskan Estelle Guisardille. Ratkaisu tuli vasta kolmannen erän tie-breakissa, jonka ranskalainen voitti 7-3.
Kolmanneksi sijoitetut Suomalainen ja Tuohimaa ottivat nelinpelin ensimmäisellä kierroksella voiton ja etenivät puolivälieriin, jossa kohtaavat Naomi Broadyn ja Amanda Elliottin.
Samaan aikaan Redbridgessa pelataan myös miesten 15.000$ ITF Futures-turnausta, jonka kaksinpelin pääsarjaan Juho Paukku pääsi karsintojen kautta. Hän kohtasi toisella kierroksella Saksan Tobias Kamken, joka meni jatkoon luvuin 7-6(2), 6-4. Nelinpelin puolivälierissä Paukku ja hänen latvialaisparinsa Deniss Pavlov panivat tiukasti kampoihin kakkossijoitetuille Neil Bamford/Jim May, mutta ratkaisevan erän veivät britit 7-5.
(RN)

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
Redbridge, Englanti 6.-12.11.
Kaksinpeli
2.kierrosta: Tobias Kamke Saksa – Juho Paukku (karsija) 76(2) 64
Nelinpeli
Puolivälieriä: Neil Bamford/Jim May Britannia (2.) Paukku/Deniss Pavlovs Latvia 62 67(3) 75

Naisten 10.000$ ITF-turnaus

Kaksinpeli
1.kierrosta: Katariina Tuohimaa (karsija) – Laura Slater Britannia 60 62, Estelle Guisard Ranska – Piia Suomalainen (2.) 62 36 76(3)
Nelinpeli
1.kierrosta: Piia Suomalainen/Katariina Tuohimaa (3.) – Deborah Armstrong/Jessica Jackson 60 63

Seuraava uutinen: Buchtille IPP Openin… →