Tule vapaaehtoiseksi Davis Cupiin

10.9.2011  |  00:40

Davis Cupin yhteyteen haetaan vapaaehtoisia eri tehtäviin. Nyt sinulla on hieno mahdollisuus olla mukana toteuttamassa vuoden ykköstapahtumaa tenniksessä. Vapaaehtoisia haetaan seuraaviin tehtäviin:

Kentän rakentaminen 10.-11.9. Barona Areena
Pelikenttä rakennetaan Barona Areenalle maaottelua edeltävänä viikonloppuna. Työt ajoittuvat lauantaille noin klo 13.30-20 ja sunnuntaille noin klo 9-17. Vapaaehtoisia tarvitaan 5-6. Työ on fyysistä.

Lasten päivä 17.9. klo 9-13 Esport Areena
Davis Cupin yhteydessä järjestettävään lasten päivään haetaan vapaaehtoisia minitennistuomareiksi ja testitulosten mittaajiksi. Vapaaehtoisia tarvitaan noin 20. Tehtävän luonteen vuoksi toimijoiden olisi hyvä olla yli 16-vuotiaita tenniksen säännöt tuntevia reippaita nuoria.

Tilastointi 16.-18.9. Barona Areena
Davis Cup televisioidaan ja lähetyksiä varten pidetään tulospalvelua ja tilastointia. Tilastoissa seurataan mm. helppoja virheitä, voittolyöntejä ja syötön onnistumisprosentteja. Ottelut alkavat perjantaina klo 16, lauantaina klo 14 ja sunnuntaina klo 13. Tilastomiesten tehtävä alkaa 30 min. ennen otteluiden alkua tehtävien läpikäymisellä ja päättyy otteluiden päätyttyä. Tilastoinnissa on samaan aikaan kaksi henkilöä ja tehtävään otetaan kaksi työskentelyparia kullekin päivälle.

Palkkioksi kaikkiin em. tehtäviin osallistuvat saavat pääsylipun lauantaille sekä sunnuntaille. Lisäksi työpäivinä tarjoillaan lämmin ruoka.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Henrik Zilliacus, henrik.zilliacus@tennis.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Vielä voit ilmoittautua… →