Toukokuun infokirje seurojen yhteyshenkilöille ja kilpailunjohtajille

7.5.2015  |  14:29

KANSALLISET KILPAILUT AJALLE 1.9.-31.12.2015

Loppuvuoden kansalliset kilpailut on myönnetty, ja ne näkyvät Ässässä. Käyttehän täydentämässä kilpailukutsunne kuntoon mahdollisimman pian! Muistattehan, että mikäli haluatte kerätä kilpailumaksuja Ässän kautta, tulee teidän merkitä jokaisen luokan alle erikseen osallistumismaksun suuruus/pelaaja.

 

Lisäksi vielä muistutuksena, että 1.9.2015 alkaen 9-vuotiaiden kansalliset luokat pelataan midikentällä.

 

SEURASIIRROT

Seurasiirrot astuivat voimaan 1.5.2015 (sekä varsinaiset edustusmuutokset että ulkokauden 2015 sarjatennisedustusmuutokset). Ässän pelaajatiedoissa on nyt näkyvissä tehdyt varsinaiset edustussiirrot ja sarjakauden edustukset ulkopelikaudelle 2015, jotka sekä vanhat että uudet seurat ovat hyväksyneet.

Alla olevasta linkistä pääsee luetteloon hyväksytyistä siirroista (=vanha ja uusi seura ovat hyväksyneet siirron) sekä listaan niistä seurasiirroista, joissa vanha tai uusi seura eivät ole hyväksyneet siirtoa (=näitä ei ole vielä merkitty pelaajien tietoihin). Lista on päivitetty 4.5.2015 eli siinä ei näy listan julkaisemisen jälkeen tehtyjä hyväksymisiä.

Kilpailumääräysten mukaan ”vanhan seuran on mahdollista kieltää siirto, mikäli pelaajalla on maksu- tai sopimusvelvoitteita vanhaa seuraa kohtaan. Kielto raukeaa, kun pelaaja on hoitanut nämä velvoitteet ja hänen seurasiirtonsa astuu tällöin voimaan. 
Seuroilla on aikaa 14.5.2015 klo 24.00 asti kieltää siirrot tekemällä siitä sähköpostitse kirjallinen ilmoitus allekirjoittaneelle.  Mikäli ilmoitusta ei tule, merkitään luettelossa olevat siirrot pelaajatietoihin 18.5.2015. 

Ilmoitathan muista mahdollisista virheistä mahdollisimman pian Tennisliiton kilpailupäällikölle sähköpostilla.

https://www.tennis.fi/kilpailut/seurasiirrot/seurasiirrot+152015/

TASOLUETTELO
Seuraava tasoluettelo julkaistaan pe 8.5.2015. Tasoluettelossa on mukana pelaajien tulokset 3.5.2015 asti. 
Viikonlopun 8.-10.5 kilpailut pelataan vanhan tasoluettelon mukaisesti (sijoitukset ja osallistumisoikeus luokkiin), viikonloppu 15.-17.5 pelataan uuden listan mukaan. sarjatenniksessä noudatetaan heti uutta listaa.

HUOM! Listalla ovat mukana vain aikuiset joilla on voittotuloksia 2 vuoden aikana tai junioreita joilla on voittotuloksia vuoden ajalta. Muiden pelaajien tulee tarkistaa tasonsa ennen kilpaotteluita (ei koske uusia kilpapelaajia)!

BUSINESS TENNIS
Business Tennis 2015 Talin Tenniskeskuksessa – Lähde mukaan!

Business Tenniksen ensimmäiset SM-kilpailut järjestetään 1. lokakuuta 2015 Talin Tenniskeskuksessa. Päivän aikana ratkotaan nelinpelissä mestaruudet seuraavissa luokissa: miesten avoin, miesten harraste, naisten avoin ja naisten harraste. Pelintäyteinen päivä huipentuu iltagaalaan. 

Näin pelataan: Harrastesarjaan saavat osallistua pelaajat, joiden taso on ilmoittautumisajankohdan tasoluettelossa korkeintaan C-luokassa. Naiset saavat osallistua myös miesten luokkaan. Miesten harrastesarjaan saa osallistua nainen, jonka taso on B-luokassa tai alempana. Joukkueet jaetaan kolmen parin alkulohkoihin, joissa kaikki pelaavat kaikkia vastaan. Jatko-ottelut pelataan cup-kaaviossa. Arvonta suoritetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.  

Hinta: Osallistuminen maksaa 500 €/pari, ja seuraavat samasta yrityksestä olevat parit maksavat 350 €/pari. Hinta sisältää parille osallistumisoikeuden kilpailuun, aamiaisen, lounaan ja illallisen, pelipaidan sekä tapahtuman tuotelahjan. Osallistumalla yrityksesi tukee STL:n nuorten maajoukkueen toimintaa.

Palkinnot: Kilpailun voittaneet parit saavat palkinnoksi kutsun Stockholm Open -finaalimatkalle 24.-25.10.2015. Palkinto sisältää lennot, majoituksen (2hh) Tukholmassa sekä liput Stockholm Openin semifinaaleihin ja finaaleihin. 

Ilmoittaudu mukaan tästä! https://www.tennis.fi/sitenews/view/-/ngid/1/nid/15388

Business Tennis 2015 Talin Tenniskeskuksessa - Lähde mukaan!

 

STOCKHOLM OPEN – seuroille yhteismatkatarjous Stockholm Openiin

 

Kerää seurastasi ryhmä mukaan ja lähde seuraamaan If… Stockholm Open 2015 -tapahtumaa!
Matka: 22.-25.10.2015.  

Suomen Tennisliitto, Silja Line ja Scandic yhdessä tarjoavat edullista yhteismatkaa Tennisliiton jäsenseuroille. Matkan aikana on yhteistä ohjelmaa, jossa keskustellaan tenniksen kehittämisestä sekä tutustutaan Tukholman alueen tennistoimintaan ruotsalaisten isäntien johdolla. 
Lisätietoja: https://www.tennis.fi/sitenews/view/-/ngid/1/nid/15366

Jaa:

Seuraava uutinen: Vielä ehdit mukaan… →