Torstaina jännitetään Kaukovalta/Vasa puolivälierää Tampere Openissa – Garin päättää päivän keskuskentällä

19.7.2023  |  20:00  |  Raportit

Torstaina pelataan nelinpelin puolivälierät ja jäljellä olevat kaksinpelin toisen kierroksen ottelut.

Pelipäivä alkaa klo 12.00; otteluita pelataan samanaikaisesti keskuskentällä ja kentällä 1. Keskuskentällä päivää alkaa mielenkiintoisella ottelulla, kun entinen junioreiden maailmanlistan 2. ja nyt 20-vuotias espanjalainen Daniel Rincon (ATP-276) haastaa vuoden 2016 mestarin belgialaisen Kimmer Coppejansin (ATP-162). Perään pelaavat seitsemänneksi sijoitettu intialainen Sumit Nagal (ATP-231) ja brasilialainen Joao Lucas Reis Da Silva (ATP-283).

Iltasessiossa klo 16.30 alkaen iskevät Patrick Kaukovalta/Eero Vasa. Suomalaispari hakee välieräpaikkaa kisan ykköseksi sijoitettua paria Neil Oberleitner/Szymon Walkow vastaan. Päivän päättää, arviolta klo 18.00, alkaen toiseksi sijoitettu chileläinen Cristian Garin (ATP-119) ja tunisialainen Aziz Dougaz (ATP-241).

TULOKSET & KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Ykkössijoitettu Piros tippui

Torstai-ilta piti sisällään jättiyllätyksen, kun sijoittamaton saksalainen Henri Squire eteni puolivälieriin 6-7(3), 6-4, 6-1 voitolla ykköseksi sijoitetusta unkarilaisesta Zsombor Piroksesta.

“Ottelu oli erinomainen minulta, erityisesti syöttöni toimi. Itseasiassa ensimmäisessä erässä syötin uskomattomasti, vaikka hävisinkin erän. Tein muutamat huonot valinnat tie-breikissä ja se meni siinä. Toisen erän alku oli ottelun käännekohta minulle, sillä onnistuin pelastamaan pari murtopalloa ja sitten sain hyvän murron erän loppuun. Kolmannessa erässä hänen taso laski vamman johdosta; ei ole aina helppoa pelata tuossa tilanteessa, mutta onneksi sain pidettyä rytmini”, kertoi Squire.

LUE LISÄÄ

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tampere Open (@tampereopen) jakama julkaisu

Tiainen/Tiainen ja Ahti/Rikkonen tippuivat keskiviikkona

Keskiviikkoiltana nähtiin vielä nelinpelien avauksia, joissa suomalaisparit Hermanni Tiainen/Jussi Tiainen sekä Vesa Ahti/Roni Rikkonen taipuivat.

Voit lukea keskiviikon päiväsessiosta, jossa tuulettivat Kaukovalta/Vasa ja Garin, täältä.

NELINPELIN PÄÄSARJA 1. KIERROS
Eero Vasa/Patrick Kaukovalta – Remy Bertola (SUI)/Elmar Ejupovic (GER) 7-5, 6-1
Vesa Ahti/Roni Rikkonen – [4] Eric Vanshelboim (UKR)/Damien Wenger (SUI) 3-6, 4-6
Hermanni Tiainen/Jussi Tiainen – [2] Hernan Casanova/Tomas Lipovsek Puches (ARG) 2-6, 3-6

Jaa:

Seuraava uutinen: Tampere Open: Rincon… →