Timo Nieminen voiton päässä pääsarjasta IPP Openissa

20.11.2011  |  09:04

IPP Openin, 125.000$+H ATP Challenger -turnauksen, kaksinpelin karsintojen alussa iloittiin, kun puolet kaaviosta oli suomalaispelaajia. Kisan, ja kansainvälisen tason, kovuudesta kertoo se, että pääsarjapaikkaa on sunnuntaina tavoittelemassa vain suomalaisista kokenein, 30-vuotias Timo Nieminen (ATP 338). Hän eteni karsintojen kolmannelle kierrokselle varsin vakuuttavasti lyömällä Jani Jankkilan ja Mikko Rajamäen. Kahdessa ottelussa Timo menetti vain kolme peliä.
Kolmannella kierroksella Timo kohtaa Moskovassa syntyneen Monte Carlossa asuvan ja Saksaa edustavan vasuri  Mischa Zverevin (ATP 207).
Karsintojen toiselle kierrokselle etenivät voitoilla toisesta suomalaispelaajasta  Sami Huurinainen, Jesper Saarni, Timi Kivijärvi, Mikko Rajamäki ja Henrik Sillanpää. Heistä Huurinainen ahdisteli toisella kierroksella kolmen erän verran ykkössijoitettua Argentiinan Dederico Delbonisia, muut taipuivat varsin selvästi vastustajalleen.

 

Pääsarjan kaavio arvottiin lauantaina. Siinä Ykkössijoitettu on Uzbekistanin Denis Istomin, jota vastaan arpa heitti ensimmäisellä kierroskellla villin kortin saaneen Micke Kontisen. Jarkko Nieminen on kakkossijoitettu ja kohtaa avaiusottelussaan Italian Paolo Lorenzin.
USA:sta kotiutuvalla Harri Heliövaaralla on vastassaan yksi IPP Openin takavuosien voittajista, seitsemänneksi sijoitettu Saksan Michael Berrer. Herkko Pöllänen saa vastaansa karsijan.
Myös Helilövaara ja Pöllänen ovat kisassa villillä kortilla.

   

Jaa:

Seuraava uutinen: OrtoLääkärit Openin karsinnat… →