Timo Nieminen ja Wennäkoski kohtaavat Tallinnassa

19.7.2012  |  09:18

Timo Nieminen

Timo Nieminen (ATP 327) ja Max Wennäkoski (ATP 1825) selvittivät tiensä Tallinnan 15.000$ ITF Futures-turnauksen puolivälieriin ja kohtaavat siellä toisensa. Turnauksen toiseksi sijoitettu Nieminen voitti toisella kierroksella liettualaisen Gvidas Sabeckisin (ATP 1380) kolme-eräisessä ottelussa.
Karsintojen kautta päässyt Wennäkoski kohtasi Sami Huurinaisen, joka niin ikään karsi turnaukseen. Wennäkoski voitti tuon ottelun kolmessa erässä lukemin 6-2, 6-7(7), 6-3.

Nieminen ja Wennäkoski ovat kohdanneet kerran aiemmin, viime vuonna Pajulahden Futures-kilpailussa. Tuolloin Nieminen oli parempi suoraan kahdessa erässä.

Suomalaisten tiet nelinpelissä päättyivät puolivälieriin. Wennäkoski ja latvialainen Mikelis Libietis hävisivät kohtaamisensa hollantilaisille Jeroen Benardille ja Colin van Beemille tiukan supertie-breakin jälkeen lukemin 6-7(3), 6-4, 9-11. Kakkoseksi sijoitetut Huurinainen ja Jesper Saarni hävisivät Viron Anton Pavloville ja Morten Ritslaidille, jotka saivat turnaukseen villin kortin. Ritslaid on tuottanut turnauksessa ongelmia suomalaisille, sillä kaksin- ja nelinpeli yhteenlaskettuna, hän on pudottanut turnauksesta kuusi suomalaista, joista Santtu Leskisen sekä kaksin- että nelinpelissä.

Nelinpeli
Puolivälierät: Jeroon Benard/Colin van Beem Hollanti – Wennäkoski/Mikelis Libietis Latvia 76(3) 46 11-9
Anton Pavlov/Morten Ritlsaid Viro (villi kortti) – Huurinainen/Jesper Saarni (2) 62 67(4) 10-6

Seuraava uutinen: Niklas-Salmiselle tappiot Hillegomissa… →