Timo Nieminen aloittaa Davis Cupin

20.7.2006  |  19:00

Algerian ykkönen ei tullut paikalle

Suomen ja Algerian Davis Cup-ottelu perjantaina Hangon tennisstadionilla käynnistyy ilman Algerian ykköspelaajaa Lamina Ouahabia (ATP 173), jonka Algerian Tennisliitto ilmoitti yhdeksän päivää sitten joukkueeseen. Erimielisyydet liiton kanssa pitävät Ouahabin pois Hangosta, joten kakkospelaaja Slimane Saoudi (ATP 298) sai ykköspelaajan tehtävän. Kakkoseksi nousi sitten Abdel-Hak Hameurlaine (ATP 1048) ja kapteeni Noudjeim Hakimista tuli pelaava kapteeni. Joukkueen neljäs jäsen on vielä juniori-ikäinen Mehdi Bouabbane.
Suomen joukkueen kaksinpelaajiksi kapteeni Joakim Berner nimesi Niemiset, Jarkon (ATP 34) ja Timon sekä lauantaiseen nelinpeliin Tuomas Ketolan ja Lauri Kiiskin.
Torstaisessa arvonnassa Hangon kaupungintalolla selvisi, että Suomen ja Algerian välinen Davis Cup-ottelu perjantaina käynnistyy Suomen kakkosen, Timo Niemisen ja Algerian ykkösen, Slimane Saoudin ottelulla. Sen jälkeen Algerian kakkonen Abdel-Hak Hameurlaine ottaa mittaa Suomen ykkösestä, Jarkko Niemisestä. Ennen ensimmäisen ottelun alkua Hangon tennisstadionilla esitellään joukkueet.
Lauantaina pelataan klo 13 alkaen nelinpeli, joihin Suomen kapteeni nimesi Tuomas Ketolan ja Lauri Kiiskin, Algerialta pelaavat Saoudi ja Hameurlaine.
Sunnuntaina klo 13 kohtaavat joukkuiden ykköset, Jarkko Nieminen ja Saoudi ja maaottelun päättävät kakkoset, Timo Nieminen ja Abdel-Hak Hameurlaine.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine nelinpelin välieriiin… →