”Tervetuloa iloiseen Kymenlaaksoon” – Tykkimäki Tourin Masters pelataan 26.-27.5.

27.4.2018  |  15:15  |  Ennakot, Yhteistyökumppanuudet

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour on lapsille suunnattu alueellinen kilpailusarja, jossa pelataan normaaliin tennikseen verrattuna pienemmillä kentillä, pehmeämmillä palloilla ja lyhyempiä otteluita. Alueellisissa tapahtumissa jokainen pelaaja saa osallistumisesta 10 pistettä. Ansaittuaan 30 pistettä, pelaaja pääsee mukaan kauden päättävään, valtakunnalliseen Masters -tapahtumaan, joka pelataan 26.-27.5. Kouvolan Tykkimäellä.

Alueellisiin kilpailuihin osallistui tällä kaudella yhteensä 449 pelaajaa. Mastersiin kutsuttiin yhteensä 92 innokasta tennistaituria. Täältä löydät listan kutsutuista.

– Kaakkois-Suomessa on pitkät perinteet minitennisturnausten järjestämisestä. Minitennis on ollut meille aina tärkeä pelimuoto. Uskon, että tämän vuoden Mastersissa saadaan hyviä otteluja, ja ennen kaikkea luotua sellainen tapahtuma, jossa viihtyvät niin pelaajat kuin taustajoukotkin. Tervetuloa iloiseen Kymenlaaksoon, toivottaa kilpailunjohtaja Pasi Ahti.

Masters -tapahtumassa pelataan lauantaina minitennisottelut ja sunnuntaina miditennisottelut. Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisajan päätyttyä 16.5. Jokaiselle kutsutulle on lähetty sähköposti, josta löytyy tarkemmat tiedot mm. ilmoittautumisesta. Sama info löytyy täältä.

Pelien lisäksi Tykkimäki Mastersissa on tarjolla myös muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Lauantaina ennen otteluiden alkua on lapsille luvassa mukavaa yhteistä alkuverryttelyä ja kisailua (ei tennistä). Samaan aikaan järjestetään vanhemmille ja valmentajille kiinnostava luento/keskustelutilaisuus aiheesta ”Lapsen urheilijaksi kasvaminen”. Tilaisuuden vetävät Harri Suutarinen ja Tomi Lämsä. Harri Suutarinen toimii Tennisliiton koulutus- ja maajoukkuevastaavana ja Tomi Lämsä taas on kokenut jääkiekkovalmentaja.

Ja kun Tykkimäellä ollaan, niin pelien jälkeen kannattaa suunnata Tykkimäen huvipuistoon tai sisäaktiviteetteja tarjoavaan Tykkimäki Actionparkiin. Lisätietoa Tykkimäen tarjonnasta löydät täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 18/2018 – →