\”Tennistappio ei ole koskaan ennen ottanut näin paljon päähän\”

23.1.2016  |  11:31

 

Australian avoimet päättyi Suomen Henri Kontisen ja Australian John Peersin osalta valitettavasti toiselle kierrokselle. Hisense Arena oli viimeistä paikkaa myöten täynnä Australian kannattajia, jotka mylvivät Sam Grothin ja Lleytin Hewittin 2-6, 6-4, 6-4 -voittoon ja kolmannelle kierrokselle.

Näin ollen Hewitt ei jättänyt vielä hyvästejään ammattilaisuralle vaan tavoittelee maanmiehensä parina yhä nelinpelimenestystä Melbournessa.

– Tennistappio ei ole koskaan ennen ottanut näin paljon päähän. Meillä oli tiedossa, miten kovia taistelijoita vastustajat ovat, ja silti päästimme heidät mukaan matsiin, joka meidän olisi pitänyt hoitaa kahdessa erässä, Kontinen harmittelee.

– Groth ja Hewitt saivat siitä energiaa ja nostivat tasoaan.

Kontinen aloitti yhteistyön Peersin kanssa vuodenvaihteessa. He voittivat ensimmäisen turnauksensa Brisbanessa ja lähtivät Australian avoimiin kahdeksanneksi sijoitettuna parina. 

– On todella selkeää, mitä meidän pitää joukkueena parantaa, jotta tämänkaltaiset matsit ovat meille jatkossa rutiinivoittoja. Siten annamme itsellemme mahdollisuuden taistella isoimpien kisojen voitoista, Kontinen sanoo.

 

Ottelun statistiikka: http://www.ausopen.com/en_AU/scores/stats/day11/3213ms.html

Jaa:

Seuraava uutinen: TaTSin Lauri Kiiski… →