Tennisrippikoulut kesällä 2008

29.10.2007  |  14:30

Kesällä järjestetään tennisrippikoulut Saksan Ambergissa ja Liikuntakeskus Pajulahdessa

Ensi kesänä järjestetään kaksi tennisrippikoulua, jotka toteutetaan yhdessä Suomen Tennisliiton kanssa. Ne on tarkoitettu kilpaileville tai muuten aktiivisesti tennistä harrastaville nuorille. Molemmissa ripareissa tennistä pelataan päivittäin n. kolme tuntia. Molemmista rippikouluista vastaa pastori, rippikoulukouluttaja Elias Muilu. Muut ohjaajat ja isoset tulevat Pakilan seurakunnasta.
Tarkemmat tiedot ja ohjelma lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin syksyllä.

Ripari Ambergissa Saksassa 24.6.-3.7.

Lento Nürnbergiin, josta jatkamme Ambergiin. Majoitus nuorisomajatalossa
Ammerthalissa, muutama kilometri kaupungin ulkopuolella. Tilat ja sijainti erinomaiset. Riittävästi aikaa myös tutustua kaupunkiin.
Leirin täysihoitohinta valmennuksineen 940 euroa. Valmennuksesta vastaa HLK:n valmennuspäällikkö Mika Muilu, joka on ollut aikaisemmin vastaavassa työssä Ambergissa. Riparilaiset jaetaan kolmeen tasoryhmään. Leiri on Ambergissa seitsemäs ja Saksassa kolmastoista. Konfirmaatio Pakilan kirkossa 6.9. klo 14.
Ilmoittautumiset suoraan pastori Muilulle: elias.muilu@evl.fi. Mukaan henkilö- ja yhteystiedot.

Ripari Liikuntakeskus Pajulahdessa 18.-26.7.

Tennisripari järjestetään ensimmäistä kertaa Pajulahdessa, Nastolassa. Tennisvalmennuksesta vastaa tenniksen koulutuspäällikkö Pekka Kainulainen. Riparilaiset jaetaan tasoryhmiin, joiden valmennuksesta vastaa 1-2 valmentajaa leiriläisten määrästä riippuen. Treenejä on kaksi päivässä, aamulla ja iltapäivällä. Leirin hinta on 590 euroa (sisältää täyshoidon ja valmennuksen).
Konfirmaatio on Nastolan kirkossa 26.7. klo 12.
Ilmoittautumiset suoraan Pekka Kainulaiselle, pekka.kainulainen@pajulahti.com

Jaa:

Seuraava uutinen: Holmberg jatkoon Tukholmassa… →