Tennisripari Pajulahdessa 2013

1.11.2012  |  11:57

Liikuntakeskus Pajulahti järjestää tenniksen kilpapelaajille suunnatun suositun ja korkeatasoisen rippikoulun kevään ja kesän 2013 aikana neljättä kertaa.

Rippikoulu toteutetaan yhteistyössä Nastolan seurakunnan kanssa, joka huolehtii laadukkaasta kirkollisen opetuksen toteutuksesta. Osa opetuksesta ja monipuolisuusharjoituksista tehdään yhteistyössä muiden lajien riparilaisten (mm. judo) ja heidän valmentajansa kanssa, joka tuo ripariin mukavan lisän ja vaihtelevuutta.

Lajivalmennuksesta vastaavat kilpa- ja huippuvalmentajat.

Rippikoulu koostuu omassa seurakunnassa tapahtuvasta ennakko-opiskelusta ja etätehtävistä sekä Pajulahdessa järjestettävästä leiristä, joka huipentuu konfirmaatiotilaisuuteen ja -juhlalounaaseen. Riparilaiset ja heidän vanhempansa kokoontuvat Pajulahteen ensimmäisen kerran joulukuussa 2012, jolloin rippikouluvuoden ohjelmaa käydään läpi ja tutustutaan muihin osallistujiin.

Riparin eteneminen:
– 1.kokoontuminen Pajulahdessa: la 1.12. klo 14-16
– Omaan seurakuntaan tutustuminen: kevät 2013
– Pajulahden leirijakso: la 20.7. – su 28.7.2013
– Konfirmaatio Nastolan kirkossa su 28.7. klo 14

Omaan seurakuntaan tutustutaan ennakkotehtävien merkeissä. Niiden avulla riparilaiset lähentyvät oman seurakuntansa toimintaa ja saavat arvokasta tietoa kotiseurakuntansa toiminnoista ja työntekijöistä. Ennakkotehtävät palautetaan Nastolan seurakunnan kirkkoherra Matti Piispaselle ja pastori Juha Sahamiehelle sovittuina ajankohtina.

Leirien ohjelma
Rippikoulutuntien, ryhmätöiden ja iltaohjelman lisäksi leiripäivän aikana on kaksi lajitreeniä, joista osa on monipuolisuutta ja yhteishenkeä kehittäviä harjoituksia (eri lajeja). Kahdeksan päivän leiriin sisältyy tietenkin myös kevyempiä päiviä. Riparin vetäjätiimiin kuuluvat seurakunnan työntekijät, isoset, isosten isoset ja ammattitaitoiset lajivalmentajat.

Konfirmaatio
Konfirmaatio on Nastolan kirkossa sunnuntaina 20.7. klo 14. Kirkosta siirrytään Pajulahteen juhlalounaalle. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua juhlalounaaseen tilauksesta.

Hinta: 650 euroa; maksetaan kahdessa erässä.

Hinta sisältää:

  • täysihoito (majoitus, aamiaiset, lounaat, päivälliset, iltapalat)
  • rippikoulu oheisohjelmineen
  • valmennus
  • tilojen ja välineiden käyttö sekä materiaalit
  • konfirmaatio ja riparilaisten juhlalounas

Lisätietoja
Semi Nuorala: semi.nuorala@pajulahti.com, puh. 044 7755 344

Ilmoittautuminen 15.11.2012 mennessä: ripari@pajulahti.com

Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12. Jokaisen tennisriparille ilmoittautuvan on suositeltavaa ilmoittautua varalle myös oman seurakunnan riparille (2.vaihtoehto), jos Pajulahden leiri ei yllämainitusta syystä toteudu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Kivijärvi, Popov ja… →