Tennisripari Pajulahdessa 2012

25.10.2011  |  13:49

  Liikuntakeskus Pajulahti järjestää tenniksen kilpapelaajille suunnatun suositun ja korkeatasoisen rippikoulun kevään ja kesän 2012 aikana nyt kolmatta kertaa. Rippikoulu toteutetaan yhteistyössä Nastolan seurakunnan kanssa, joka huolehtii kirkollisen opetuksen toteutuksesta. Osa opetuksesta ja monipuolisuusharjoituksista tehdään yhteistyössä tanssirippikoululaisten ja heidän valmentajansa kanssa, joka tuo ripariin mukavan lisän ja vaihtelevuutta.

Lajivalmennuksesta vastaavat kilpa- ja huippuvalmentajat vuoden 2011 tapaan.

Rippikoulu koostuu omassa seurakunnassa tapahtuvasta ennakko-opiskelusta ja etätehtävistä sekä Pajulahdessa järjestettävästä leiristä, joka huipentuu konfirmaatiotilaisuuteen ja -juhlalounaaseen. Riparilaiset ja heidän vanhempansa kokoontuvat Pajulahteen ensimmäisen kerran joulukuussa 2011, jolloin rippikouluvuoden ohjelmaa käydään läpi ja tutustutaan muihin osallistujiin.

Riparin eteneminen:
– 1.kokoontuminen Pajulahdessa: pe 9.12. klo 18-20
– Omaan seurakuntaan tutustuminen: kevät 2012
– Pajulahden leirijakso: la 21.7. – su 29.7.2012
– Konfirmaatio Nastolan kirkossa su 29.7. klo 13

Omaan seurakuntaan tutustutaan ennakkotehtävien merkeissä. Niiden avulla riparilaiset lähentyvät oman seurakuntansa toimintaa ja saavat arvokasta tietoa kotiseurakuntansa toiminnoista ja työntekijöistä. Ennakkotehtävät palautetaan riparin vetäjille Nastolan seurakuntaan tarkistettavaksi sovittuina ajankohtina.

Leirien ohjelma
Rippikoulutuntien, ryhmätöiden ja iltaohjelman lisäksi leiripäivän aikana on kaksi lajitreeniä, joista osa on monipuolisuutta ja yhteishenkeä kehittäviä harjoituksia (eri lajeja). Kahdeksan päivän leiriin sisältyy tietenkin myös kevyempiä päiviä. Riparin vetäjätiimiin kuuluvat seurakunnan työntekijät, isoset, isosten isoset ja ammattitaitoiset lajivalmentajat.

Konfirmaatio
Konfirmaatio on Nastolan kirkossa sunnuntaina 29.7. klo 13. Kirkosta siirrytään Pajulahteen juhlalounaalle. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua juhlalounaaseen tilauksesta.

Hinta: 635 euroa; maksetaan kahdessa erässä.

Hinta sisältää:

  • täysihoito (majoitus, aamiaiset, lounaat, päivälliset, iltapalat)
  • rippikoulu oheisohjelmineen
  • valmennus
  • tilojen ja välineiden käyttö sekä materiaalit
  • tapaturmavakuutus
  • konfirmaatio ja riparilaisten juhlalounas

Lisätietoja
Pekka Kainulainen: pekka.kainulainen@pajulahti.com, puh. 044 7755 345

Ilmoittautuminen 31.10.2011 mennessä: ripari@pajulahti.com

Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12.

 

 

 

 

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Otto Virtanen jatkaa… →