Tennisripari Pajulahdessa 2011

7.10.2010  |  06:00

Liikuntakeskus Pajulahti järjestää tenniksen kilpapelaajille suunnatun ja korkeatasoisen rippikoulun kevään ja kesän 2011 aikana nyt toista kertaa. Rippikoulu toteutetaan yhteistyössä Nastolan seurakunnan kanssa.

Tennisvalmennus tapahtuu tasoryhmissä – valmennuksesta vastaavat kilpa- ja huippuvalmentajat vuoden 2010 tapaan. Rippikoulu koostuu omassa seurakunnassa tapahtuvasta ennakko-opiskelusta ja etätehtävistä sekä Pajulahdessa järjestettävästä leiristä, joka huipentuu konfirmaatiotilaisuuteen ja -juhlalounaaseen. Riparilaiset ja heidän vanhempansa kokoontuvat Pajulahteen ensimmäisen kerran loppuvuonna 2010, jolloin rippikouluvuoden ohjelmaa käydään läpi ja tutustutaan muihin osallistujiin.

Riparin eteneminen:
– ensimmäinen kokoontuminen loppuvuonna 2010 (aika sovitaan riparin varmistuttua)
– omaan seurakuntaan tutustuminen keväällä 2011
– Pajulahden leirijakso pe 22.7. – la 30.7.2011
– Konfirmaatio Nastolan kirkossa 30.7. klo 10

Omaan seurakuntaan tutustutaan ennakkotehtävien merkeissä. Niiden avulla riparilaiset lähentyvät oman seurakuntansa toimintaan ja saavat arvokasta tietoa kotiseurakuntansa toiminnoista ja työntekijöistä. Ennakkotehtävät palautetaan riparin vetäjille tarkistettavaksi sovittuina ajankohtina.

Leirien ohjelma
Rippikoulutuntien, ryhmätöiden ja iltaohjelman lisäksi leiripäivän aikana on kaksi lajitreeniä, joista osa on monipuolisuutta ja yhteishenkeä kehittäviä harjoituksia (eri lajeja). Kahdeksan päivän leiriin sisältyy tietenkin myös kevyempiä päiviä. Riparin vetäjätiimiin kuuluvat seurakunnan työntekijät, isoset ja ammattitaitoiset lajivalmentajat.

Konfirmaatio
on Nastolan kirkossa lauantaina 30.7. klo 10. Kirkosta siirrytään Pajulahteen juhlalounaalle. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua juhlalounaaseen tilauksesta.

Tennisriparin hinta on 610 euroa, se maksetaan kahdessa erässä. Hintaan kuuluu

  • täysihoito (majoitus, aamiaiset, lounaat, päivälliset, iltapalat)
  • rippikoulu oheisohjelmineen
  • valmennus
  • tilojen ja välineiden käyttö sekä materiaalit
  • tapaturmavakuutus
  • konfirmaatio ja riparilaisten juhlalounas

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Pekka Kainulainen, pekka.kainulainen@pajulahti.com, puh. 044 7755 345

Ilmoittautuminen 31.10.2010 mennessä. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine jatkoon Barnstaplessa… →