Tennisliitto lomauttaa henkilöstönsä

2.4.2020  |  08:08  |  Yleinen

Koronavirustilanne aiheuttaa säästö- ja sopeuttamistoimenpiteitä Suomen Tennisliitto ry:ssä.

Tennisliiton hallitus päätti kokouksessaan 31.3. lomauttaa liiton henkilöstö siten, että toimiston henkilöstö on lomautettuna kolmen viikon jakson 13.4.-24.5. välisenä aikana ja valmentajat 13.4.-31.5. Lomautukset ovat kokoaikaisia ja toimiston henkilöstön osalta ne porrastetaan niin että vaikutukset toimiston aukioloon ja jäsenseurojen palveluun ovat mahdollisimman pienet. Lisäksi Tennisliitto on sopinut Harri Suutarisen työpanoksen ostopalvelun keskeyttämisestä kolmen viikon osalta 13.4.-3.5. Liikuntakeskus Pajulahdesta.

Lomautusten tavoitteena on mitoittaa henkilöstöresurssi vastaamaan koronavirustilanteen aiheuttamaa vähentynyttä työtilannetta. Nämä toimet turvaavat myös liiton taloudellisen toimintakyvyn poikkeusolojen keskellä.

– Valitettavasti koronavirus koskettaa myös Tennisliiton toimintaa voimakkaasti. Osana toimintamme sopeuttamista joudumme lomauttamaan henkilöstön ja supistamme osaltamme toimintaamme kevään aikana. Haluamme varmistaa Tennisliiton jäsenseuroille toimiston aukiolon sekä mahdollisuuden reagoida muuttuviin olosuhteisiin tämän kriisitilanteen aikana, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Toni Pokela.

Tennisliiton toimisto on avoinna koko lomautusjakson ajan ja toimiston numeroon 010 5743959 vastataan klo 10:00-15:00 välisenä aikana. Lisäksi toimisto(at)tennis.fi -sähköpostiin vastataan päivittäin.

Lisätiedot
Teemu Purho
toimitusjohtaja, Suomen Tennisliitto ry
puh. 040 523 1797
teemu.purho(at)tennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: #HäkäHaastaa – testaa… →