Tennisliitto ja SL Systems yhteistyöhön – uusi play.fi -palvelu avattu

18.5.2021  |  14:37  |  Yhteistyökumppanuudet

SL Systemsin Sebastian Lagerlöf ja Tennisliiton Teemu Purho

Suomen Tennisliitto ja SL Systems ovat sopineet yhteistyöstä. SL Systems on erittäin tuttu toimija tennisyhteisölle – erityisesti markkinajohtajan asemastaan vuorojen varausjärjestelmän ja TennisClub-toiminnanohjausjärjestelmän osalta.

Yhteistyön keskiössä on seurojen sekä lajin harrastajien palveleminen.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme syventää yhteistyötä SL Systemsin kanssa. Olemme jo pitkään yhdessä tehneet kehitystyötä lajimme eteen – yrityksen palvelut ovat tuttuja suurelle osalle tennisyhteisöä ja suosittelemme niiden käyttöä ja käyttöönottoa. Ratkaisut tukevat niin seuroja kuin lajin harrastajia, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Olemme henkeen ja vereen tennisihmisiä. On ollut ja on hienoa tehdä yhteistyötä lajin kanssa sekä nyt vielä tiiviimmin Tennisliiton kanssa, kertoi SL Systemsin toimitusjohtaja Sebastian Lagerlöf.

Uutena palveluna yritys lanseeraa play.fi -palvelun, jonka avulla keskitetään vuorovarausjärjestelmät yhdelle alustalle. Play.fi toimii myös webapplikaationa puhelimissa. Tennisliiton suosittelema palvelu integroidaan Tennisliiton OmaTennis-applikaatioon ja tuodaan näkyville Tennisliiton kotisivuille.

– Käyttäjät voivat yhdestä paikasta ja yksillä tunnuksilla varata vuoroja ympäri Suomen. Alustalle olemme jo saaneet useita halleja ja lisää on tulossa, jatkoi Lagerlöf.

TUTUSTU PLAY.FI -PALVELUUN

 

SL Systems on pääyhteistyökumppani Kouvolan ITF-ammattilaisturnauksessa

Suomessa järjestetään kaksi miesten $15,000 ITF-ammattilaisturnausta ulkokauden aluksi – turnaukset pelataan Kouvolassa 24.-30.5.2021 ja Helsingissä 31.5.-6.6.2021.

SL Systems on Kouvolassa järjestettävän turnauksen pääyhteistyökumppani ja turnausjärjestäjät ovat Smash-Kotka ja Smash. Smash-Kotkan Pasi Ahti kertoo, että on tärkeää luoda pelaajille mahdollisuuksia kansalliselta tasolta ammattilaispolulle.

– Meillä on toimiva pelaajapolku juniorikisoista aikuisten kärkitapahtumiin, TEHO Sport Finnish Touriin ja Tennisliigaan. Siitä eteenpäin tarvitaan näitä Suomessa järjestettäviä ammattilaiskilpailuita, joiden tarkoitus on helpottaa omien pelaajiemme pääsyä kansainvälisille ammattilaistenniskentille.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kansallinen kilpailutoiminta avataan… →