Tennisliitto ja seurat suunnittelivat tulevaisuutta strategiapäivillä Tampereella

26.7.2013  |  16:37

Tennisliiton strategiapäivät pidettiin 25.-26.7.2013 Tampereella. Mukana oli edustajia 15 eri seurasta sekä tennisliiton hallitusta ja toimistoa. Tennisliiton nykyinen strategia päättyy kuluvaan vuoteen ja päivillä suunniteltiin strategiaa vuosille 2014-2016. Viralisen osuuden jälkeen käytiin myös kannustamassa suomalaisia Aamulehti Tampere Openissa.

Seurat olivat erittäin aktiivisella otteella työskentelyssä mukana ja nykyisen toiminnan arvioinnin pohjalta pohdittiin valintoja sekä resurssien käyttöä seuraaville kolmelle vuodelle. Nykyisen strategiakauden aikana liitto on jalkautunut voimakkaasti kentälle ja tehostanut yhteistyötä seurojen kanssa. Tämä koettiin erittäin tärkeäksi myös jatkossa. Seuratoiminnassa prioriteetteinä pidettiin Street Tennistä ja kouluyhteistyötä, alueellisen toiminnan kehittämistä sekä yhteistyön kehittämistä tennishallien kanssa. Huipputenniksessä keskeisin tarve oli pelaajan polun ja valmennustoiminnassa mukana olevien toimijoiden roolien kuvaaminen. Kilpailutoiminnassa valinnoiksi tulivat huippukilpailuiden, matalan kynnyksen kilpailutoiminnan sekä sähköisen kilpailujärjestelmän kehittäminen. Viestinnässä esille nousivat Tennislehden verkkoversio ja sosiaalisen median hyödyntäminen. Lisäksi keskusteltiin mahdollisuudesta lisätä valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen resursseja.

Strategiatyö jatkuu syksyn aikana ja uusi strategia hyviksyttäneen liiton syyskokouksessa. Iso kiitos kaikille strategiapäivien osallistujille!

Mukana olleet seurat:
Seinäjoen Tennisseura
Kauniaisten Tennisseura
Tampereen Urheilijat -38
Rovaniemen Verkkopalloseura
Jyväskylän Tennisseura
Smash-Tennis
Kuopion Tennisseura
Tennis Club Pyynikki
Grani Tennis
Forssan Tennisseura
Helsingin Lawn-Tennis Klubi
HVS-Tennis
Valko-Pallo
Åbo Lawn-Tennis Klubb
Lempäälän Tennisseura

Jaa:

Seuraava uutinen: JEM-kisat suomalaisten osalta… →