TennisClubin ja Ässän yhteys

20.6.2019  |  12:11  |  Seurat

Tennisliiton seuroille tarjoaman toiminnanohjausjärjestelmän TennisClubin ja Tennisliiton kilpailujärjestelmän Ässän välille avataan yhteys, jonka avulla seurojen jäsenet saavat automaattisesti pelaajanumeron ja voivat tilata itselleen Ässän käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tämä helpottaa uusien pelaajien kirjautumista Ässään, koska Tennisliitto ei enää toimi välikätenä rekisteröinnissä. Yhteyden avulla pyritään myös estämään muiden kuin seuroissa jäsenenä olevien kilpaileminen.

Yhteyden avaaminen on päätetty ajoittaa syyskauden alkuun. Näin varmistetaan, että käyttöönottoon liittyvä tuki ja ohjeistus ei häiriinny kesälomien vuoksi. Talvikauden 2019-2020 aikana yhteys lisää vain uudet jäsenet Ässään. Kun tämän toimivuus on varmistettu, avataan toisessa vaiheessa yhteys, joka estää pelaajien kilpailemisen, kun heidän jäsenyytensä seurassa on päättynyt (eikä pelaajalla ole uutta kilpailemiseen oikeuttavaa jäsenyyttä).

Tässä vaiheessa seurojen kannalta on tärkeää varmistaa tietojen ylläpitäminen TennisClubiin. Pelaajien tiedoissa tulee olla ainakin nimi, syntymäaika (voi olla esim. 1.1.1900) ja sukupuoli. Mikäli seuranne ei käytä lainkaan TennisClubia, seura voi antaa liitolle oikeuden ylläpitää pelaajatietoja TennisClubissa. Tämä ei kuitenkaan ole toivottavaa, sillä tässä tapauksessa seuran jäsenyyden alla voi kilpailla sellaisia pelaajia, jotka eivät oikeasti ole seuran jäseniä. TennisClubin käytössä apua saa Tennisliiton seurapalvelupäälliköltä (henrik.zilliacus@tennis.fi).

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori uran parhaassa… →