Tennis Europe: Suomi kehittynein maa 2023 – ”Palkinto kuuluu ennen kaikkea pelaajille, valmentajille ja seuroille”

22.3.2024  |  22:32  |  Raportit

Kuvassa helmikuussa 14-vuotiaiden EM-pronssia voittaneet Alex Tuomolin, Aatu Niemelä ja Kaius Ketola.

Tennis Europe palkitsi Suomen kehittyneimpänä maana vuoden 2023 osalta.

Tennis Europen vuosikokous on parhaillaan käynnissä Sloveniassa. Tennisliittoa ovat edustamassa toimitusjohtaja Teemu Purho ja puheenjohtaja Esa Kiiskinen.

Perjantai-iltana oli vuosittaisen palkintotilaisuuden aika, jossa huomioidaan menneen vuoden menestyjiä. Suomen vahva vuosi niin junioreiden, senioreiden kuin ammattilaisten osalta huomioitiin kehittynein maa -palkinnolla. Suomi nousi 12 pykälää maavertailussa sijoitukseen 17.

”Palkinto kuuluu ennen kaikkea pelaajille, valmentajille ja seuroille sekä kaikille lajimme mahdollistajille. Tenniksen parissa on tapahtunut monia positiivisia asioita kuluneiden vuosien aikana; tämä Tennis Europen palkinto korostaa juurikin tätä. Toivottavasti pystymme yhdessä jatkamaan nousujohteista tekemistämme myös tulevien vuosien aikana”, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Tennis Europe Awardsia on järjestetty 1991 alkaen; Tennis Europe mittaa 48 jäsenmaan toimintaa niin yksilöiden kuin joukkueiden näkökulmista viidessä eri kategoriassa: Professional Tennis, Junior Tennis, Seniors Tennis, Wheelchair Tennis ja Beach Tennis.

 

TOP20-maat kokonaisvertailussa
Italia
Tsekki
Ranska
Iso-Britannia
Espanja
Saksa
Hollanti
Serbia
Puola
Belgia
Romania
Sveitsi
Ukraina
Unkari
Slovakia
Slovenia
Suomi
Turkki
Bulgaria
Ruotsi

 

KATSO KOKO LISTAUS

Lauantaina on kokouksessa luvassa hallitusvaalit. Tennisliiton entinen puheenjohtaja Toni Pokela on ehdolla Tennis Europen hallitukseen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Peers hävisi Miamissa… →