Tennis -78 Espoo ja Smash-Tennis yhdistävät voimansa Espoossa

9.12.2009  |  12:00

Esisopimus halliyhtiön perustamisesta

EsTe-78 ja Smash ovat solmineet esisopimuksen halliyhtiön perustamisesta. Tavoitteena on EsTe-78:n Olarissa sijaitsevan kahden kentän kuplahallin korvaaminen kolmen kentän kiinteällä tennishallilla. Seurat ovat myös sopineet yhteistyöstä valmennus- ja kilpatoiminnassa. Järjestelyn avulla turvataan EsTe-78:n yli 30 vuotta rakentaman valmennus-, kilpailu- ja harrastetoiminnan jatkuvuus ja parannetaan alueen liikuntapaikkatarjontaa.
Smash-Tennis tuo Espooseen ison organisaation osaamisen hyödynnettäväksi seuratoiminnan kaikilla osa-alueilla. Smashin valmennusosaaminen tuodaan Espooseen tenavatenniksestä ammattipelaajiin ulottuvilla Finland Tennis Akatemia –valmennusohjelmilla. Osana Smash-Tenniksen valmennusjärjestelmää espoolaiset pääsevät omalla kotipaikkakunnallaan hyötymään suomalaisen tennisvalmennuksen kärkiosaamisesta sekä aiempaa laajemmin myös kotimaisesta ja ulkomaisesta tennisverkostoitumisesta.
Tennis-78 Espoo r.y. on Espoon Olarissa toimiva tennisseura. Sen jäsenmäärä on noin 120. Seuran kentät ja kuplahalli sijaitsevat Espoon Olarissa Olarinniityn reunalla.
Helsinkiläinen Smash–Tennis r.y. on Suomen suurin tennisseura. Seuran jäsenmäärä on noin 1600. Seuran täysin omistama Finland Tennis Oy ylläpitää Finland Tennis Clubia Helsingissä. Seuralla on valmennustoimintaa myös Kotkassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Saloselle ja M.Kontiselle… →