TEHO Sport Tennisliigan kausi huipentuu – matka finaalitapahtumaan alkaa

21.1.2020  |  10:41  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi on loppuhuipennustaan vaille valmis. Miesten puolivälierät pelataan 31.1. ja naisten sekä miesten välierät 1.2. Kausi päättyy finaalitapahtumaan Talin Tenniskeskuksessa 8.2.

Miesten puolivälierissä kohtaavat Smash ja Tampereen Tennisseura sekä Grani Tennis ja HVS-Tennis. GT:n ja HVS:n ottelu on viime vuoden finaalin uusinta, eli jomman kumman mitalijoukkueen taival päättyy ennen kauden kliimaksia. Smashin ja TaTS:n kohdalla jompi kumpi tekee puolestaan paluun mitalipeleihin: Smash saavutti pronssia kaudella 2016-2017 ja TaTS kaudella 2017-2018.

Välierissä vastustajiaan odottavat runkosarjan ensimmäinen Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja toinen Smash-Kotka. HLK pääsee valitsemaan vastustajansa puolivälierien voittajajoukkueista.

Naisissa runkosarjan ykkönen GT valitsi välierävastustajakseen TaTS:n. Näin ollen Smash-Kotka ja Smash pelaavat toisiaan vastaan toisessa välierässä. Naisissa saadaan varmuudella uusi mestari ja hopeajoukkue, sillä viime kauden mestari HVS ja hopeamitalisti ÅLK taipuivat pudotuspelien ulkopuolelle. Smash on hallitseva pronssimitalisti. Välierät pelataan 1.2.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Finaalitapahtuman lipunmyynti on käynnissä

Finaalitapahtuma isketään 8.2. Talin Tenniskeskuksessa. Tapahtumassa pelataan karsintaottelut, pronssiottelut ja mestaruusottelut. Lipunmyynti tapahtumaan on aukaistu – tapahtumaan myydään aluelippuja 10 euron hintaan.

LIPUNMYYNTI

Finaalitapahtuman aikataulu
klo 10:00 karsintaottelut
klo 10:00 pronssiottelut
klo 14:00 loppuottelut

Palaa viime vuoden finaalitapahtuman tunnelmiin täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: I-divisioonien päätöskierrokset 25.-26.1.:… →