TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä Tampereen Tennisseuran joukkueet

21.10.2020  |  10:18  |  Ennakot

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 30. lokakuuta. Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: TaTS lähtee kauteen laajalla kokoonpanolla

Roni Rikkonen

Tampereen Tennisseura selvitti tiensä viime kaudella pudotuspeleihin sijoittuen runkosarjan kuudennelle sijalle. Pudotuspeleissä Smash oli kuitenkin parempi luvuin 3-1 ja tiputti tamperelaiset puolivälierä vaiheessa.

-Kauden 2018-19 pettymysten jälkeen viime kaudella palattiin playoff peleihin. Vaikka jäätiinkin mitalipelien ulkopuolelle, niin kaudesta jäi kohtuullinen maku suuhun. Loukkaantumiset vaivasivat joukkuetta, mutta siitä huolimatta tiukat pelit kääntyivät meille kauden aikana riittävän usein, kommentoi joukkueen luottopelaaja Lauri Kiiski.

Tavoitteet tulevalle kaudelle Kiiski kertoo hyvin ytimekkäästi: paluu mitalipeleihin parin vuoden tauon jälkeen.

TaTSin kokoonpano on tasaisen vahva. Kiisken lisäksi joukkueen vahvaa pohjaa luo viime kaudella tamperelaisten riveissä esiintyneet Ristomatti Lanne, Peetu Pohjola, Roni Rikkonen ja Tero Vilen. Lisäksi yliopisto tenniksen parista TaTS:n kasvatit Joel Popov ja Pyry Hyrkkönen palaa joukkueeseen.

-Joukkueen laaja runko täydentyi vielä parilla paluumuuttajalla, joten meiltä löytyy varmuudella tasaisen hyviä pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Joukkue on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja vanhemman kaartin kokemusta, summaa Kiiski.

LUE TATS JOUKKUE-ENNAKKO KOKONAISUUDESSAAN

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: TaTSin tuttu kolmikko johdottaa joukkuetta kohti kärkeä

Tampereen Tennisseura jäi viime vuonna niukasti mitalien ulkopuolelle. Sekä välierä GT:tä että pronssiottelu Smash-Kotkaa vastaan päättyivät niukkaan 1–2-tappioon, ja niinpä mitalitavoite jäi saavuttamatta.

-Edelliskaudella ei päästy tavoitteeseen, eli mitaleille mutta tuli paljon hyviä pelejä, tamperelaisten ykköspelaaja Emma Eerola kertaa kautta.

TaTS luotti viime kaudella kolmeen pelaajaan: Emma Eerola, Emilia Hartman ja Marissa Minetti pelasivat kaikki joukkueensa ottelut. Sama kolmikko jatkaa tamperelaisten paidoissa tälläkin kaudella. Etenkin kapteeni Eerola on jo kokenut liigapelaaja, ja hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan mitalitaisteluun vaadittavaa tennistä.

Täksi kaudeksi TaTS tavoittelee paluuta mitaleille. Tamperelaisten pitkä mitaliputki päättyi keväällä 2019, mutta sen jälkeenkään mitalit eivät ole olleet kaukana. Kärkitaistelun marginaalit ovat pienet.

-Meillä on kova voitontahto ja hyvä yhteishenki, Eerola kertoo joukkueesta.

LUE TATS JOUKKUE-ENNAKKO KOKONAISUUDESSAAN

Emma Eerola

Jaa:

Seuraava uutinen: Åbo Lawn-Tennis Klubb… →