TEHO Sport Tennisliiga: Tampereen Tennisseura valmiina liigakauteen

9.10.2021  |  16:21  |  Raportit

Tampereen Tennisseuran naisten ja miesten joukkueet ovat valmiina TEHO Sport Tennisliiga -kauteen.

Joukkue-esittelyt 5.-10.10.
Tiistai: SataETS
Keskiviikko: LVSGTTVS
Torstai: Smash-Kotkan miehet ja naisetHLK
Perjantai: OVS:n miehet ja naiset, ÅLK
Lauantai: TaTS:n miehet ja naiset
Sunnuntai: HVS:n miehet ja naiset, Smashin miehet ja naiset

 

TEHO Sport Tennisliigassa Suomen parhaat joukkueet kohtaavat toisensa. Korkeatasoisessa ja kansainvälisessä Tennisliigassa Suomen ammattilaispelaajat, kansalliset kärkipelaajat sekä ulkomaiset ammattilaispelaajat tavoittelevat joukkueelleen mestaruutta.

TaTS:n tavoitteena hopeamitalin kirkastaminen mestaruuteen

Viime kausi päättyi TaTSin osalta iloisesti joukkueen palatessa mitalikantaan parin vuoden tauon jälkeen. Runkosarjan jälkeen joukkue oli viides ja kauden loputtua joukkue pääsi tuulettamaan liigan kakkossijaa.

– Edellinen Tennisliigakausi oli TaTSille todellinen menestys, sillä paluu mitalipeleihin ja pääsy lähelle mestaruutta oli paras suoritus moneen vuoteen. Kausi antoi joukkueelle hurjasti boostia tulevalle kaudelle ja tiedämme samanlaisen onnistumisen olevan mahdollista myös jatkossa, Ristomatti Lanne kertoo joukkueen tunnelmista uuden kauden lähestyessä.

Tulevan kauden tavoite on joukkueen osalta selkeä, kirkastaa viime kauden hopeamitali mestaruudeksi ja palauttaa Veli Paloheimon mestaruuspokaali takaisin Tampereelle.

– Odotamme, että kausi on jälleen tiukka ja vaiherikas. Joukkueet taistelevat mestaruudesta kynsin ja hampain, Lanne toteaa.

Tamperelaisten joukkue on pysynyt hyvin samanlaisena aiempiin vuosiin verrattuna.

– Kaikki puhuvat aina hyvästä sekoituksesta kokemusta ja nuoruutta, mutta TaTS taitaa olla ainoa, joka todella täyttää määritelmän.

LUE KOKO ENNAKKO

Kokoonpano:
Joel Popov, Julien Seurin, Kenneth Raisma, Lauri Kiiski, Martin Rämmal, Peetu Pohjola, Pyry Hyrkkönen, Ristomatti Lanne, Roni Rikkonen, Saska Huttunen, Tak Khunn Wang, Tero Vilen, Timi Kivijärvi ja Tuomas Manner

TaTS:n tavoitteena paluu mestaruustaisteluun

Tamperelaisten pitkä mitaliputki päättyi vuonna 2019. Kausien 2014-2018 aikana joukkue saavutti kaksi pronssia, yhden hopean ja yhden kultamitalin.

Joukkueen kapteeni Mikko Järvenpää kertoo, että TaTS:n tavoite tulevalle kaudelle on selkeä.

– Lähdemme tosissamme tavoittelemaan mestaruutta!

Tulevalta kaudelta Järvenpää odottaa paljon hyviä pelejä sekä sitä, että hallit ovat pitkän tauon jälkeen täynnä ihmisiä luomassa liigafiilistä.

LUE KOKO ENNAKKO

Kokoonpano:
Emma Eerola, Emilia Hartman, Marissa Minetti, Milla Kotamäki, Ilona Haavisto, Liinu Heiskanen, Irina Rissanen, Khloe Kärkkäinen ja Tanja Tuomi

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Jebavy Challenger-turnausvoittoon Barcelonassa… →