TEHO Sport Tennisliiga: Smash naisten mestaruuteen

13.2.2021  |  15:48  |  Raportit

Naisten TEHO Sport Tennisliigan loppuottelussa kohtasivat sisarseurat, helsinkiläinen Smash ja kotkalainen Smash-Kotka. Hallitseva mestari Smash onnistui puolustamaan mestaruuttaan kukistamalla kotkalaiset 3-1. Smash-Kotkalle finaalipaikka oli seurahistorian ensimmäinen.

Smash – Smash-Kotka 3-1
Ella Haavisto – Oona Orpana 0-6, 1-6
Piia Suomalainen – Eeva Ristola 6-1, 7-6(10)
Stella Remander – Daria Bibanina 6-4, 7-5
Remander/Serena Hatakka – Bibanina/Aamu Harjunen 6-2, 2-6, 10-5

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT
FINAALIN KUVAGALLERIA

Kärkipelaajien kohtaamisten jälkeen oli tilanne tasan. Ykköspelaajien ottelussa Smash-Kotkan Oona Orpana tyylitteli 6-0, 6-1 voiton Ella Haavistosta ja Smashin tasoituksen toi kokenut Piia Suomalainen voittamalla kovan haasteen heittäneen nuoren Eeva Ristolan 6-1, 7-6(10). Nelinpeleihin siirryttiin Smashin johdossa, kun Stella Remander nappasi voiton Daria Bibaninasta 6-4, 7-5.

Nelinpeleissä Smashin mestaruuden varmistamiseen riittäisi yksi otteluvoitto, kun taas Smash-Kotkan piti napata molemmat yltääkseen kultamitaleihin. Smashin sankareiksi nousivat kaksinpelivoittoa juhlinut Remander parinaan Serena Hatakka. Kaksikko kukisti Smash-Kotkan parin Bibanina/Aamu Harjunen 6-2, 2-6, 10-5.

– Loistavat fiilikset! Koko kausi oli meiltä onnistunut ja tänään saimme kruunun sille taisteluvoittomme myötä, kommentoi pelaaja-kapteeni Suomalainen.

– Tänään ei ollut helpoin päivä kentällä, vastustajat pelasivat hyvin. Kuitenkin kokonaisuutena onnistuimme hyvin ja on hienoa voittaa mestaruus, komppasi Remander.

Remander palkittiin loppuottelun arvokkaimpana pelaajana ja lisäksi hän sai runkosarjan parhaan nuoren pelaajan (alle 21-vuotiaat) palkinnon. Runkosarjan parhaana pelaajana palkittiin Suomalainen, joka ei hävinnyt otteluakaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →