TEHO Sport Tennisliiga: Runkosarjan tehokkaimmat pelaajat ennen päätöskierrosta

15.1.2019  |  17:23  |  Raportit, Seurat

Viime viikonlopun kierroksella varmistui runkosarjojen voitot niin naisissa kuin miehissä hallitsevalle mestarille HVS-Tennikselle. Viikonloppuna voittoja juhlivat molempina päivinä naisissa HVS, Smash ja Grani Tennis sekä miehissä TVS-Tennis. Tasaisella miesten kierroksella pelattiin kolme tasapeliä.

Viikonlopun kaksinpeleissä oli neljä naista ja kahdeksan miestä, jotka juhlivat kahteen otteeseen voittoa. Naisissa tehokkaina olivat Smashin Tanja Tuomi ja Fiona Kallio, HVS:n Anastasia Kulikova ja Tampereen Tennisseuran Emma Eerola. Miehissä tuplavoittoihin pelasivat TVS:n tehoduo Karl Friberg ja Juho Paukku, HVS:n Sami Huurinainen, Helsinki Lawn-Tennis Klubin Masi Sarpola, Smash-Kotkan Leevi Säätelä, Smashin Vladimir Ivanov, Porin Verkkopalloseuran Tuomas Manner ja Variston Tenniksen Roni Hietaranta.

Koko runkosarjan kaksinpelien voittotilastoja hallitsevat naisissa Åbo Lawn-Tennis Klubbin Liisa Vehviläinen (5 voittoa ja 1 tappio), Eerola (4/1) ja Kallio (4/2). Kolmesti kentältä ovat voittajina poistuneet HVS:n Kulikova (3/0) ja Peppi Ramstedt (3/1), TVS:n Clarissa Blomqvist (3/2), Smash-Kotkan Venla Ahti (3/3) ja Smashin Tuomi (3/3). Miehissä kärkitrion muodostavat HVS:n Patrik Niklas-Salminen (7 voittoa ja 1 tappio), TVS:n Paukku (7/1) ja HLK:n Karl Kiur Saar (6/2). Kuudesti on myös voittanut GT:n Mikael Martikainen (6/2) ja viidesti HVS:n Huurinainen (5/0), Smash-Kotkan Säätelä (5/1), HLK:n Sarpola (5/1) ja Sata-Tenniksen Harri Heliövaara (5/2).

Liisa Vehviläinen (ÅLK), Emma Eerola (TaTS), Fiona Kallio (Smash)
Patrik Niklas-Salminen (HVS), Juho Paukku (TVS), Karl Kiur Saar (HLK)

Nelinpelin puolella naisissa on muodostunut yksi tehokaksikko, kun Smashin Piia Suomalainen/Tuomi ovat voittaneet kaikki kuusi runkosarjan otteluaan. Myös HVS:n Ramstedt on pelannut kaikissa runkosarjan kuudessa nelinpelissä ja poistunut kentältä aina voittajana – pareina ovat olleet kolmesti Laura Hietaranta, kahdesti Kulikova ja kerran Oona Orpana. Miehissä sarjajohtaja HVS:n Niklas-Salminen/Kenneth Raisma on juhlinut yhdessä voittoa viidesti. Toiseksi eniten voittoja on juhlinut Smashin pari Ivanov/Jesper Saarni.

Katso lisää tilastoja täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden ensimmäiset Cinia… →