TEHO Sport Tennisliiga: miehissä voitokkaita Smash-Kotka ja HLK sekä tasapisteisiin TaTS ja TVS – isänpäivänä pelataan jälleen

9.11.2019  |  22:29  |  Raportit

TaTS ja TVS pelasivat tasan Tampereen Tenniskeskuksella

Miesten TEHO Sport Tennisliigan kierroksella voittoja pääsivät tuulettamaan sarjan kärkipään joukkueet Smash-Kotka ja HLK sekä tasapisteisiin päätyivät TaTS ja TVS.

Smash-Kotkan miehet matkasivat sarjanousija Valkeakosken Tenniksen vieraaksi. Kotkalaisten riveissä oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella venäläinen luottopakki Ivan Nedelko. Nedelko nappasikin voiton Jukka Kohtamäestä 6-2, 6-3. Kakkospelaajien kohtaamisessa Ville-Petteri Ahti toi jälleen pisteen kotkalaisile, kun hän voitti Joonas Salosen 7-5, 6-2. Kolmospelaajien ottelusa VT:n Pauli Partinen yllätti Leevi Säätelän 6-2, 7-6 ja toi joukkueellensa tärkeän pisteen. Nelinpelissä Nedelko ja Ahti kruunasivat Smash-Kotkan illan ja näin joukkue jätti Kerhomajan Tennishallin kolme pistettä rikkaampana.

HLK oli erittäin tyly isäntä toiselle sarjanousijalle Karjalan Tennikselle. HLK:n kärkipelaajat Karl Kiur Saar ja Masi Sarpola ottivat rutiininomaiset voitot – Saar voitti Ville Maarasen 6-1, 6-1 ja Sarpola Juuso Ojasen 6-3, 6-2. Kolmospelaajien ottelu oli erittäin tasaväkinen, mutta lopulta kotijoukkueen Roni Hietaranta kukisti Patrick Stenforsin 4-6, 6-4, 10-5. HLK jätti lopulta vierailijat nollille, kun Saar/Hietaranta nappasi voiton kahden tiebreak erän saattelemana parista Teemu Airaksinen/Mikko Rouvala.

Päivän kolmas ottelu käytiin Tampereen Tenniskeskuksella, jossa päädyttiin tasapisteisiin TaTS:n ja TVS:n kesken. TaTS:n pisteet toivat Roni Rikkonen voitolla Oskar Antinheimosta 6-3, 6-3 ja Peetu Pohjola voitolla Axel Valavaarasta 6-1, 6-3. Vierailijoiden avainpelaaja oli Santtu Leskinen, joka voitti Ristomatti Lanteen 6-4, 6-4 sekä nelinpelissä hän ja Ville Perkkola kukistivat Rikkosen ja Aleksi Löfmanin 7-6, 1-6, 10-6.

TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Ottelut jatkuvat isänpäivänä – Ruutu-palvelu näyttää Tampereen tapahtumia

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu sunnuntaina 10.11. kolmella miesten ja kahdella naisten ottelulla. Tampereen Tenniskeskuksen tapahtumia voi seurata Ruudun kautta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tali Open alkaa… →