TEHO Sport Tennisliiga: HVS sarjajohtajana joulutauolle – maajoukkuepelaajat mukana

12.12.2021  |  20:20  |  Raportit

Sunnuntaina 12.12. miesten TEHO Sport Tennisliigassa pelattiin neljä ottelua.

Talin Tenniskeskuksessa kohtasivat sarjajohtaja HVS-Tennis ja Smash. Päivän otteluissa HVS oli parempi ja eteni 3–1 voittoon. HVS:n maajoukkuepelaajat Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen olivat mukana sunnuntaina. Virtanen voitti ottelunsa Vladimir Ivanovia vastaan kolmen erän jälkeen luvuin 7–5, 2–6, 10–4. Niklas-Salminen voitti myös ottelunsa Hermanni Tiaista vastaan erin 6–3, 7–6. Kolmas kaksinpeli päättyi HVS:n Aleksi Löfmanin luovutusvoittoon 1–4 tilanteessa ja ottelun lopputulokseksi kirjattiin 1–6, 0–6.

HVS:n kapteeni Saku Siivonen: ” Kaksinpelissä Aleksi Löfman joutui harmittavasti luovuttamaan ottelun kipeän nilkan takia. Ykkösten peli oli melko ailahteleva, mutta ratkaisevalla hetkellä Oton voimakkaat lyönnit osuivat kenttään ja 2–4 tappiotilanne vaihtui nopeasti riemukkaaseen 10–4 voittoon. Patti (Patrik Niklas-Salminen) hoiti oman ottelunsa rutiinilla kotiin, vaikka toisessa erässä Hermanni Tiainen haastoi hyvin vahvan syöttötyöskentelyn ansiosta. Nelinpeliin Otolle ja Patille sattui unelmapäivä ja meille 3–1 voitto otteluparista. Sarjatilanne näyttää meille aika hyvältä ennen kahta viimeistä kierrosta, runkosarjan kärkipaikka on tavoitteena. ”

Sata-Tennis eteni 3-1 voittoon Laajasalon Tennishallissa Oulun Verkkopalloseurasta 3-1. Myös Satan ja OVS:n otteluissa nähtiin maajoukkue edustusta, kun Satan Harri Heliövaara voitti ottelunsa Valtteri Laitista vastaan erin 6–0, 6–2. Satan toisesta kaksinpelin voitosta vastasi Juuso Ojanen voittamalla Niila-Tapio Maggan erin 6–3, 6–1. Jerry Mäkelä nappasi pisteen Oulaisille voittamalla Konsta Korpelan erin 6–2, 6–1. Nelinpelissä Heliövaara / Orre voittivat Laitinen / Magga kaksikon luvuin 6–4, 6–2.

Laaksolahden Tenniskeskuksessa Espoon Tennisseura isännöi TVS-Tennistä. Vierailijat jatkoivat voittokulkuaan 4–0 voitolla. Maajoukkuepelaaja Iiro Vasa aloitti TVS:n pelit voittamalla Lucas Renardin erin 7–6, 6–3. Santtu Leskinen voitti Jukka Luhtalan erin 7–5, 7–5 ja Tuomas Rikkonen haki TVS:lle kolmannen kaksinpelin voiton Nuutti Jokisesta erin 6–4, 6–3. Nelinpelissä Vasa ja Rikkonen voittivat Renardin ja Jesper Saarnin luvuin 6–2, 6–2.

TVS:n kapteeni Iiro Vasa: ” Oli taas hyvä viikonloppu. Koko joukkue pelasi hyvin. Eilen 3–1 voitto kovasta joukkueesta ja tänään 4–0 vieras voitto, niin tekee kyllä hyvää. Tämän päivän pelit omalta osaltani oli kokonaisuudessa tosi hyvää. Kaksinpelissä pelasin hyvin ja pääsin hyvin hallitsemaan pisteitä kämmenellä, minkä takia ehkä olin parempi tänään. Vastus oli hyvä ja kaikki geimit olivat tiukkoja ja jokaisesta pisteestä piti taistella täysillä. Dubbeli (nelinpeli) oli tosi hyvää. Syöttö ja palautus ovat nelinpelin tärkeimpiä osa-alueita ja niissä oltiin hyviä tänään. ”

Smash-Kotka voitti Grani Tenniksen vakuuttavasti 4–0. Kaksinpelissä Ivan Nedelko voitti Jurgen Zoppin 7–5, 6–7, 10–6, Ville-Petteri Ahti Oskar Antinheimon 6–4, 6–3 ja Vesa Ahti Verneri Tuomen 6–2, 6–2. Nelinpelissä Nedelko ja Vesa Ahti voittivat Jurgen Zoppin ja Oskari Antinheimon kahdessa erässä luvuin 6–3, 6–4.

Viikonlopun kierroksen jälkeen sarjan kolme parasta joukkuetta ovat HVS, TVS ja TaTS. TEHO Sport Tennisliigan runkosarja jatkuu joulutauon jälkeen 14.1.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 50/2021- SM-kilpailut… →