TE Nations Challenge käynnistyy torstaina

21.7.2011  |  08:00

Alle 12-vuotiaiden Tennis Europe Nations Challenge käynnistyy 21.7. Tässä ikäluokassa ei järjestetä henkilökohtaisia EM-kilpailuja, mutta maitten tyttö- ja poikamaajoukkueet ottavat mittaa neljän päivän ajan alkulohkoissa eri puolilla Eurooppaa ja lohkovoittajat pelaavat sitten lopputurnauksen 4.-7.8., pojat Algherossa, Italiassa ja tytöt Ajacciossa, Korsikalla.
Poikien joukkueita TE Nations Challengerissa on 30. Suomen poikien joukkue – Leo Haarala Lo-Te, Emil Ruusuvuori HVS ja Patrick Stenfors PVS – on alkulohkossa A, joka pelataan Rakovnikissa, Tsekissä.
Tämän lohkon seitsemän maata, Belgia, Itävalta, Puola, Suomi, Tsekki, Ukraina ja Venäjä, on jaettu kahteen ryhmään, jonka sisällä kaikki pelaavat kaikkia vastaan.
Suomi kohtaa omassa lohkossaan torstaina 21.7. Belgian, jonka lisäksi lohkossa ovat Puola ja Tsekki.
Suomen kapteeni Rakovnikissa on Erik Hakkarainen.

Tyttöjen TE Nations Challengessa on mukana 31 maata, Suomen joukkue – Venla Andersson TVS, Mariella Minetti TaTS ja Nicola Ussher HVS – on D-lohkossa Izmitissä, Turkissa. Suomen ryhmässä pelaavat myös Ranska, Serbia ja Viro, toisessa ryhmässä Espanja, Kroatia, Turkki ja Unkari.
Suomen kapteeni on Ville Tuovinen.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Hyötyn ja Saarteisen… →