TE 14v. Junior Tour-turnaus Pajulahdessa käynnistyi

6.12.2010  |  14:35

 Itsenäisyyspäivänä käynnistyi Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa Tennis Europen Junior Tourin alle 14-vuotiaiden kilpailun kaksinpelien pääsarjat.
Poikien kaksinpelin karsintojen 32 pelaajasta puolet oli suomalaisia. Pääsarjaan heistä tiensä selvitti HVS:n Werneri Tuompo, joka voitti ensin Viron Oskar Lustin ja sitten Turkin Halit Berke Mangaloglun.kolmessa erässä. Lucky loserina pääsarjapaikan sai Smshin Niklas Hellström.
Kisassa suomalaisista sijoitettuja ovat HVS:n Alex Hedman (4.) ja Julius Kaverinen (6.), rankingperusteella suoraan pääsivät TaTS:n Tero Jokinen, HVS:n Aleksi Nurmio, JTS:n Lassi Sarpola, ÅLK:n Eero Vasa, HyTS:n Panu Virtanen ja GT:n Filip von Troil sekä villillä kortilla TaTS:n Patrik Niklas-Salminen, KTS:n Lauri Soome ja PVS:n Marcus Stenfors

Tyttöjen kaksinpelin pääsarjassa suomalaispelaajista sijoitettu on HVS:n Susan Happonen (6.) (etusivun kuvassa vas.), rankingillaan suoraan ovat HVS:n Lila Humaloja, OVS:n Monica Malinen, HVS:n Nanette Nylund, Vamosin Milka-Emilia Pasanen,ja Tanja Tuomi ja TaTS:n Titta Tukiainen sekä villillä kortilla TCT:n Linnea Hakanpää, HVS:n Elina Joronen, Smahsin Kristiina Parviainen ja HVS:n Olivia Pimiä (etusivun kuvassa oik.). Karsinnoissa oli mukana viisi suomalaistyttöä, mutta heistä kukaan ei selvittänyt tietään pääsarjaan.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Heini Salonen Orange… →