TCT voitti miesten Norpe Tennisliigan runkosarjan

17.2.2014  |  16:14

TCT voitti miesten Norpe Tennisliigan runkosarjan

TCT Espoosta piti pintansa loppuun asti miesten Norpe Tennisliigan runkosarjan kärjessä voittamalla Mehtimäellä, Joensuussa lyömällä KarTen 4-0. Tapiolalaisille kaksinpelit tulivat ilman erämenetyksiä, nelinpelissä Mika Julinin ja Jesper Saarnin voitto Leo Haapasalosta ja Anssi Raasiosta ratkesi ottelutie-breakissa 10-4.
Pisteen päähän TCT:stä jäi Smash, joka Meilahden hornankattilassa menetti pisteen pelattuaan tasan HLK:n kanssa. Smashin virolaisvahvistus Vladimir Ivanov voitti ykkösten ottelussa Niklas Buchtin ja nelinpelissä Niemisen kanssa Buchtin ja Tuomen. HLK:n voitot tulivat Antti Tuomen voitolla kakkosten kaksinpelissä Timo Niemisestä ja Iiro Vuorisen voitolla kolmosten kaksinpelitrillerissä Mika Kososesta. Jos ottelutie-break, joka nyt meni Vuoriselle 11-9, olisi kääntynyt Kososelle, Smash olisi voittanut runkosarjan.
HLK sijoittui viidenneksi ja varmisti sillä ensi kaudeksi viisi kotiottelua. Runkosarjan kuudes, seitsemäs ja karsinnoista aikanaan selvinneet joukkueet saavat ensi kaudella neljä kotiottelua.
TCT ja Smash menivät suoraan välieriin, jotka pelataan 15.3.
Miesten liigan runkosarjan kolmosen ja nelosen paremmuus ratkesi eräsuhteella, joka on HVS:llä parempi kuin TaTS:lla. HVS voitti viimeisellä kierroksella V-P:n 3-1. HVS:n Sami Huurinainen, Aaro Pöllänen ja Patrick Kaukovalta voittivat kaksinpelinsä erääkään menettämättä. Nelinpelin veivät V-P:n Mikko Kinnunen ja Matti Manninen voittamalla ottelutie-breakissa 10-8 Tuomo Ojalan ja Pölläsen.
JTS koetti viimeiseen asti välttää putoamiskarsinnan, mutta ylsi TaTS:n kanssa Killerin kuplassa ”vain” tasapeliin. JTS:n pietarilaisvahvistus Mikhail Balmashev otti ykkösten ottelussa voiton TaTS:n Lauri Kiiskestä ottelutie-breakissa 10-7, ja samoihin ottelutie-breaklukuihin päättyi Jesse Kiurun ja Timi Kivijärven kakkosten ottelu. Vaikka JTS:n Kalle Nikunen hävisi Leevi Leivolle kolmosten kaksinpelin, oli jyväskyläläisillä vielä mahdollisuus otteluvoittoon nelinpelissä, mutta siinä Balmashev ja Kiuru joutuivat taipumaan 8-10 Kiiskelle ja Kivijärvelle.

Liigan hännänhuippuna koko kauden ajan ollut Lo-Te oli viimeisessä ottelussaan jo valmiiksi loukkaantumisten runtelema, eikä saanut Grani Tennistä vastaan jalkeille pelaajia kolmosten kaksinpeliin ja nelinpeliin. Merkittävintä ottelussa oli kakkosten kaksinpeli, jossa Lo-Ten Janne Suominen otti voiton GT:n Panu Virtasesta viemällä ottelutie-breakin 10-6.

Puolivälierissä 8.3. runkosarjan kolmas, HVS, saa Taliin vastaansa kutosen, KarTen. Ottelu alkaa klo 14. Toisessa puolivälieräottelussa ovat vastakkain nelonen, TaTS ja vitonen, HLK. Se pelataan Tampereen tenniskeskuksessa klo 16.30.
 

Miesten Norpe Tennisliiga
9.kierros 15.2.

KarTe – TCT 0-4
Mehtimäen Tennishalli, Joensuu
Jesper Saarni TCT – Anssi Raasio KarTe 63 63 
Mika Julin TCT – Leo Haapasalo KarTe 63 62 
Mika Purho TCT – Marko Leppänen KarTe 62 62 
Julin/Saarni TCT – Haapasalo/Raasio KarTe 57 63 [10-4]

HLK – Smash 2-2
Meilahden Liikuntakeskus, Helsinki
Vladimir Ivanov Smash – Niklas Bucht HLK 63 63 
Antti Tuomi HLK – Timo Nieminen Smash 62 63 
Iiro Vuorinen HLK – Mika Kosonen Smash 76 46 [11-9] 
Ivanov/Nieminen Smash – Bucht/Tuomi HLK 75 76

HVS – V-P 3-1
Talin Tenniskeskus, Helsinki
Sami Huurinainen HVS – Tuomas Waheeb V-P 64 64 
Aaro Pöllänen HVS – Peter Sillanpää V-P 64 64
Patrik Kaukovalta HVS – Mikko Kinnunen V-P 63 62 
Kinnunen/Matti Manninen V-P – Tuomo Ojala/Pöllänen HVS 57 64 [10-8]

JTS – TaTS 2-2
Killerin Kupla, Jyväskylä
Mikhail Balmashev JTS – Lauri Kiiski TaTS 62 67 [10-7] 
Jesse Kiuru JTS – Timi Kivijärvi TaTS 67 64 [10-7] 
Leevi Leivo TaTS – Kalle Nikunen JTS 61 62
Kiiski/Kivijärvi TaTS – Balmashev/Kiuru JTS 60 36 [10-8]

Lo-Te – GT 1-3
Kisakallion Urheiluopisto, Lohja
Christian Johansson GT – Jani Turunen Lo-Te 61 61
Janne Suominen Lo-Te – Panu Virtanen GT 16 63 [10-6]
Lohja-Tennis luovutti kolmosten kaksinpelin ja nelinpelin

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Street Tennis vahvasti… →