TCT – TaTS miesten Norpe Tennisliigan finaalissa 22.3.

17.3.2014  |  09:58

Uusi mestari saadaan miesten Norpe Tennisliigaan tälle kaudelle, sillä viimevuotista mestaruutta puolustava HVS hävisi TCT:lle välierissä 1-3 Esport Centerissä.
TCT sai runkosarjan voittajana valita välierävastustajansa HVS:sta ja Smashista, jotka voittivat puolivälierissä. TCT:n valinta meni nappiin, sillä HVS sai ainoan voiton välierissä ykkösten ottelussa, jossa kohtasivat kolme miesten ”kymppitonnin” ITF-turnauksen nelinpeliä yhdessä voittaneet TCT Jesper Saarni ja HVS:n Sami Huurinainen. Kansallisella tasolla miehet eivät kaksinpelissä ole usein olleet vastakkain. Nyt voiton vei Huurinainen 6-1, 6-4.
Kaksi muuta kaksinpeliä meni TCT:lle, kun Mika Julin voitti Tuomo Ojalan ja Mika Purho Aaro Pölläsen. Kakkosnelinpeliä ei tarvittu, kun ykkösnelinpelissä Purho ja Saarni varmistivat voiton TCT:lle kukistamalla Huurinaisen ja Tapio Nurmisen ottelutie-breakissa 12-10.
TCT voitti miesten tennisliigan kaudella 2011-12.

Runkosarjassa kakkoseksi tulleella Smashilla oli kotietu, kun se kohtasi välierissä viime kaudella hopeaa voittaneen TaTS:n. Kaksinpeleissä voitot tulivat suoraan kahdessa erässä: Smash voitti niistä yhden ja TaTS kaksi.
Koko kauden vakuuttavasti pelannut Smashin virolaisvahvistus Vladimir Ivanov kukisti Henrik Sillanpään ykkösten ottelussa. TaTS:n juniorit Joel Popov ja Patrik Niklas-Salminen ottivat voitot Timo Niemisestä ja Mika Kososta.
Smash lähti tiukasti tasoittamaan ykkösnelinpelissä ottelua 2-2:een, vaikka Ivanov ja Nieminen hävisivät vät ensimmäisen erän 3-6. He veivät toisen erän 6-4, mutta Micke Kontinen ja Henrik Sillanpää ratkaisivat loppuottelupaikan TaTS:lle voittamalla ottelutie-breakin 10-5.

Miesten Norpe Tennisliigan loppuottelu pelataan lauantaina 22.3. Esport Centerissä. TCT voitti TaTS:n runkosarjassa joulukuussa 3-1

Miesten Norpe Tennisliiga 2013-14
Välierät 15.3.

TCT – HVS 3-1
Esport Center, Espoo
Sami Huurinainen HVS – Jesper Saarni TCT 61 64
Mika Julin TCT – Tuomo Ojala HVS 63 64
Mika Purho TCT – Aaro Pöllänen HVS 61 61
Purho/Saarni TCT – Huurinainen/Tapio Nurminen HVS 26 76 [12-10]

Smash – TaTS 1-3
Finland Tennis Club, Helsinki
Vladimir Ivanov Smash – Henrik Sillanpää TaTS 63 63
Joel Popov TaTS – Timo Nieminen Smash 63 63
Patrik Niklas-Salminen TaTS – Mika Kosonen Smash 64 63
Micke Kontinen/Sillanpää TaTS – Ivanov/Nieminen Smash 63 46 [10-5]

 

Jaa:

Seuraava uutinen: TaTS – Smash… →