TCT – HVS ja Smash – TaTS miesten Norpe Tennisliigan välierissä 15.3.

14.3.2014  |  14:31

Miesten Norpe Tennisliigan välierät pelataan lauantaina 15.3.

TCT – HVS

Viimevuotista miesten liigamestaruutta puolustava HVS kohtaa välierissä vieraskentällä kauden 2011-12 liigamestari TCT:n Esport Centerissä.
Runkosarjan voittanut TCT sai valita puolivälierien voittajista itselleen mieleisen vastustajan ja valitsi HVS:n, vaikka tämä kuritti tapiolalaisia 4-0 tammikuun alussa runkosarjassa.
Ykkösten ottelussa kohtaavat kolme miesten ”kymppitonnin” ITF-turnauksen nelinpeliä yhdessä voittaneet TCT Jesper Saarni ja HVS:n Sami Huurinainen, jotka tuntevat toistensa pelit kuin omat taskunsa.  Saarnilla on runkosarjassa pelaamistaan kahdeksasta kaksinpelistä vain yksi tappio ja hän onkin pistepörssin kärjessä yhdessä Smashin Vladimir Ivanovin kanssa.
Kakkosten kaksinpelissä kohtaavat TCT:n Mika Julin ja HVS:n Tuomo Ojala ja kolmosten ottelussa TCT:n Mika Purho ja HVS:n Aaro Pöllänen.

Smash – TaTS

Smash joutui vuosi sitten runkosarjan toiseksi viimeisenä putoamiskarsintoihin, mutta varmistettuaan liigapaikan tälle kaudelle, joukkue on nousi runkosarjan kakkoseksi. Smash meni suoraan välieriin, jossa kohtaa TaTS:n.  
Välierissä Smashin kaksinpelaajat ovat tehneet tarkkaa työtä: virolaisvahvistus Vladimir Ivanov on pistepörssin kärjessä TCT:n Jesper Saarnin kanssa, Timo Nieminen on voittanut kahdeksasta ottelusta kuusi ja Mika Kosonen viisi.
Ivanov saa vastaansa kuukauden mittaisen kilpailukiertueen Egyptissä tehneen TaTS:n Henrik Sillanpään, joka nosti ATP-rankinginsä menestyksillään sijalle 722. Nieminen kohtaa kakkosten ottelussa Joel Popovin ja Kosonen Patrik Niklas-Salmisen, joka voitti helmikuussa ÅLK Openin, juniorien ITF-turnauksen, Kaarinassa.

Tarvittaessa otteluissa pelataan kaksi nelinpeliä, joiden kokoonpanot ilmoitetaan vasta pelipäivänä. Välierissä hävinneet saavat pronssia – erillistä pronssiottelua ei pelata.

Miesten Norpe Tennisliigan loppuottelu pelataan lauantaina 22.3.

Miesten Norpe Tennisliigan välierät
Lauantai 15.3.

TCT – HVS
Klo 16.30 Esport Centerissä Espoossa
Jesper Saarni TCT – Sami Huurinainen HVS
Mika Julin TCT – Tuomo Ojala HVS
Mika Purho TCT – Aaro Pöllänen HVS

Smash – TaTS
Klo 17.30 Finland Tennis Clubissa Helsingissä
Vladimir Ivanov Smash – Henrik Sillanpää TaTS
Timo Nieminen Smash – Joel Popov TaTS
Mika Kosonen Smash – Patrik Niklas-Salminen TaTS

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Humaloja/Pimiä -parille finaalitappio… →