TaTS:n tytöt puolivälieriin Birkerødissä

4.9.2014  |  08:27

TaTS:n Karolina Hakala, Mariella Minetti ja Matilda Vainio ottivat jälleen voitot TE16-kilpailussa Tanskan Birkerødissa keskiviikkona. Kolmikko eteni puolivälieriin.

Kuudenneksi sijoitettu Saksan Jacqueline Kruempelmann (TE 817) piti kolmannella kierroksella Karolina Hakalaa (TE 1073) tiukilla, mutta tämä selvitti itsensä jatkoon kolmessa erässä. Puolivälierissä hän saa vastaansa kisan ykköseksi sijoitetun Ruotsin Melis Yasarin  (TE 410). Tytöt kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.
Kahdeksanneksi sijoitettu Mariella Minetti (TE 584) voitti kolmannella kierroksella Tanskan Elisabeth Grantin (TE 1814) vain neljä peliä menettäen. Puolivälierissä hänellä on vastassaan 14.sijoitettu Tanskan Olga Helmi (TE 995), jonka voitti viikko sitten Kööpenhaminan TE16-kisassa kolmessa erässä.
Kolmossijoitettu Matilda Vainio (TE 329) menetti vain yhden pelin  Maltan Katrina Sammutille (TE 879) ja kohtaa puolivälierissä viidenneksi sijoitetun Tanskan Hannah Viller Möllerin (TE 636). Edellisen kerran tytöt kohtasivat TE14-kisan karsinnassa Birkerødissa kaksi vuotta sitten. Matilda voitti tuolloin ottelun 6-2, 6-4.

Nelinpelissä kolmanneksi sijoitetut Karolina ja Matilda menivät välieriin voitettuaan voittivat ruotsalaisparin Olivia Pezo/Melis Yasar. Vastassa on seuraavaksi norjalainen ykkössijoitettu pari Victoria Halvorsen/Brit Storhuag.
Mariellan ja hänen venäläisparinsa Venäjän Inga Komlevan puolivälieräottelun tulosta ei ole tiedossa. Siinä ottelussa vastassa ovat olleet kakkossijoitetut Ranskan Lila Rebaudieres ja Maltan Sammuta.

TE16-turnaus
1.-7.9.2014 Birkerød, Tanska
Tytöt
Kaksinpeli

3..kierrosta: Karolina Hakala – Jacqueline Kruempelmann Saksa (6.) 61 61, Mariella Minetti (8.) – Elisabeth Grant Tanska 63 61, Matilda Vainio (3.) – Katrina Sammut Malta (3.) 60 61