TaTS ja HVS SM-liigacupin voittoihin Lahdessa

7.7.2014  |  13:05

Helteinen sää helli pelaajia ja katsojia viikonvaihteessa Lahdessa pelatuissa SM-liigacupeissa. Sekä miehissä että naisissa mukana oli kahdeksan joukkuetta.

Miesten puolella nousijajoukkue Sata kaatoi ensimmäisellä kierroksella OVS:n ja semifinaalissa ykkössijoitetun HVS:n. Toiselta puolelta kaaviota finaaliin selvisi viime vuosien kestomenestyjä TaTS voitoilla Valko-Pallosta ja pronssia ottaneesta HLK:sta. Finaalissa TaTS oli lopulta parempi suoraan lukemin 3-0 ja otti näin kolmannen liigacup-voittonsa peräkkäin. Suoraan 1-divisioonaan putosi LVS, joka hävisi jumbofinaalissa OVS:lle 2-3. OVS karsii ensi vuoden liigapaikastaan ykkösdivisioonan voittajien HyTSin ja Smash-Kotkan kanssa.

Naisten puolella Emma Lainen kipparoima HVS hävisi vain yhden ottelun matkalla Suomen mestariksi. Välierissä kaatui ykkösijoitettu TaTS ja finaalissa kotiyleisön edessä pelannut LVS, joka kukisti omassa välierässään pronssiottelun voittaneen GVLK:. Smash putosi 1. divisioonaan luovuttaessa ensimmäisen kierroksen ottelunsa. 

 

Otteluiden tulokset löytyvät Tennisässästä kohdasta Sarjat -> Sarjaottelut ja kaaviot kohdasta Sarjat -> Sarjacup.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontiset ja Sillanpää… →