Tampereen Tenniskeskus hakee toimitusjohtajaa

29.6.2008  |  00:00

Tampereen Tenniskeskus Oy on 1978 perustettu liikuntakeskus, joka mahdollistaa tenniksen, squashin, sulkapallon, salibandyn ja futsalin pelaamisen. Keskus käsittää 12 tenniskenttää, neljä squashkenttää ja 10 sulkapallokenttää sekä kokous- ja saunatilat ja kuntosalin. Ulkokenttiä on kahdeksan. Osakeyhtiön liikevaihto 2007 päättyneellä tilikaudella oli 750 000 euroa.

Osakeyhtiön tiloissa toimiva kahvilayrittäjä vastaa kassa-ajanvarauspalveluista erillisellä sopimuksella. Kiinteistöhuolto- ja siivouspalvelut ovat ulkoistetut.
Tampereen Tenniskeskus Oy:n laajennushankkeen valmistuttua nykyiseen muotoonsa on edessä uusi aika, jonka johdosta yhtiö hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin toiminnan kaikenpuolisessa kehittämisessä – ”visionäärinä ja antamalla toiminnallaan osakeyhtiölle kasvot”. Toimitusjohtajan tehtävä on varsin itsenäinen, ja hän toimii hallituksen esittelijänä ja sihteerinä.

Tehtävään valittavalta edellytetään vahvaa talous- ja markkinointiosaamista, lajituntemusta sekä kykyä luoda ja pitää yllä suhteita tärkeimpiin yhteistyökumppaneihin ja yhteiskuntaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Savola, puh. 0500-832 660 tai hallituksen puheenjohtaja, varatuomari Sten Holmia, puh. 0500-843 333.
Tavanomaiset hakemukset pyydetään lähettämään kesäkuun 2008 loppuun mennessä osoitettuna Tampereen Tenniskeskus Oy/Hallitus, Toimelankatu 8, 33560 Tampere.

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Nieminen voitti Oslon… →