Tampere Openin miesten pelaajalista julkaistu

7.7.2010  |  14:50

Saksalainen Florian Mayer on Tampereen jokavuotisen ammattilaistenniksen ykköspelaaja ja suosikki. 26-vuotias Mayer on ilmoittautuneista korkeimmalla maailmanlistalla, sijalla 55.

Edellisessä kisassaan Wimbledonin ruoholla Florian Mayer aloitti pudottamalla maailman no. 11, Kroatian Marin Cilicin puhtaasti 3-0 ja eteni kolmannelle kierrokselle. 20-vuotiaana Mayer oli Wimbledonissa puolivälierässä.

Viime vuonna Mayer voitti Tampereella puolivälierässä Suomen suurlupauksen Henri Kontisen, mutta hävisi välieräottelunsa Australian Peter Luczakille.   Mayer voitti Tampereen turnauksen v. 2006, jolloin pelattiin Pyynikillä. Mayer, ja Latvian lahjakas Ernests Gulbis tarjoisivat finaalin, joka oli pelitasoltaan paras ottelu kisan pitkän historian aikana.

Suomalaisista Tampere Openinssa ovat mukana toistaiseksi Henri Kontinen, joka on ilmoittauneiden listalla viidentenä, sekä Harri Heliövaara joka on saanut villin kortin, eli vapaapaikan.

Listalta löytyy eräänä suosikkina myös Espanjan Oscar Hernandez, tiilimurskan erikoismies, joka on voittanut mm. Jarkko Niemisen. (lähde:Tampere Openin kotisivut)

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Salonen kolmannelle kierrokselle… →