Tampere ja Tali Openia ei järjestetä tänä vuonna

22.9.2020  |  13:28  |  Yleinen

Tampereen ja Talin haastajatason turnaukset siirretään ensi vuoteen. Poikkeukselliset olosuhteet johtivat ymmärrettävään päätökseen perua turnaus vuodelta 2020.

Ajatuksena oli, että vuodesta 1982 järjestetty Tampere Open ja Tali Open yhdistettäisiin yhdeksi tapahtumaksi tänä syksynä Helsingissä, mutta epävarman korona-tilanteen johdosta yhteisturnausta ei nyt järjestetä. 

Tampere Openin kilpailunjohtaja Veli Paloheimo selventää: “ATP:n puolesta olisimme saaneet vielä kilpailun järjestää, toki vaativin ehdoin, mutta uskomme, että tässä tilanteessa vastuullisuus on valttia.”

”Suurin harmi on pelaajien puolesta, Tali Open on ollut juuri pelaajia, varsinkin nuoria lupauksia varten. Haastajatason kilpailun järjestäminen tässä tilanteessa vaatii kuitenkin paljon poikkeusjärjestelyjä, jotta voisimme taata niin pelaajien, vapaaehtoisten kuin katsojien turvallisuuden. Voimme hyvin odottaa ensi vuoteen!”  toteaa Tali Openin kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä.

Viime kaudella Emil Ruusuvuori kruunattiin Tali Openin mestariksi voittaen haastajaturnauksen loppuottelussa Egyptin Mohamed Sawfatin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Nuorten pelaajien stipendihaku… →