Tali Open by Digitalist $25,000 ITF-turnaus 10.-17.11. Talin Tenniskeskuksella

9.11.2018  |  18:39  |  Ennakot

Kuva: HVS-Tennis

Talin Tenniskeskuksella Helsingissä pelataan seuraavan viikon aikana tämän vuoden viimeinen Suomessa järjestettävä miesten ITF-ammattilaisturnaus. Palkintoarvoltaan 25,000 dollarin kilpailu käynnistyy viikonloppuna kaksinpelin karsinnoilla.

Tämän vuotisessa turnauksessa pelataan vain miesten sarjat, kaksin- ja nelinpeli. Turnausaikataulu on seuraava:

  • Lauantaina ja sunnuntaina 10.-11.11. kaksinpelin karsinnat
  • Maanantaina 12.11. alkavat pääsarjat
  • Perjantaina 16.11. nelinpelin loppuottelu ja kaksinpelin välierät
  • Lauantaina 17.11. kaksinpelin loppuottelu

Kaksinpelin karsinnat käynnistyvät lauantaina klo 10:00 alkaen.

Niklas-Salminen, Virtanen, Löfman, Hietaranta, Martikainen ja Rouvala suoraan pääsarjassa

Viime vuonna Talissa koettiin riemun hetkiä, kun Emil Ruusuvuori juhli kaksinpelin turnausvoittoa. Tänä vuonna Ruusuvuori ei ole turnauksessa mukana, vaan hän kilpailee ATP Challenger -turnauksessa Japanissa. Sen sijaan suoraan kaksinpelin pääsarjassa ovat Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen sekä villit kortit saaneet Aleksi Löfman, Roni Hietaranta, Mikael Martikainen ja Mikko Rouvala. Löfman voitti villin kortin lokakuussa pelatusta HVS Openista.

Pääsarjaan omilla rankingeillaan yltäneet Niklas-Salminen (ATP-433) ja Virtanen (ATP-870) ovat pelanneet upean vuoden. Niklas-Salmisen tilillä on uran ensimmäinen kaksinpeliturnausvoitto ITF-tasolla ja yhteensä seitsemän nelinpelimestaruutta. Niklas-Salmisen kaksinpeliranking on myös noussut alkuvuoden yli tuhannesta sijasta parhaimmillaan lukemaan 423. Virtasen upeat otteet legendaarisessa Wimbledonissa ovat varmasti usean ihmisen mielessä – Virtanen ja turkkilainen Yanki Erel voittivat poikien sarjan nelinpelin ja näin 17-vuotiaasta suomalaisesta tuli Suomen viides Grand Slam -turnausvoittaja. Lisäksi Virtanen juhli elokuussa Helsingissä uransa ensimmäistä aikuisten ammattilaisvoittoa, kun hän yhdessä Niklas-Salmisen kanssa voitti $15,000 ITF-turnauksen nelinpelin.

Patrik Niklas-Salminen on juhlinut useaan otteeseen ITF-kiertueella tänä vuonna

Karsinnoissa on mukana useita suomalaisia: Verneri Tuomi, Leevi Säätelä, Ilari Vesanen, Valtteri Ahti, Roni Rikkonen, Peter Sillanpää, Hermanni Tiainen, Valtteri Solatie, Juho Kantola, Jason Sormunen, Jussi Tiainen, Masi Sarpola ja Nuutti Jokinen.

– Innolla odotamme tätä kilpailua. Kovia pelimiehiä on jälleen mukana ja uskon, että suomalaisilla on myös tänä vuonna mahdollisuudet voittoon. Tervetuloa seuraamaan kilpailua, kommentoi kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä.

Turnausta pääsee seuraamaan veloituksetta karsintojen ja pääsarjan ensimmäisen kierroksen, eli maanantain, ajan. Tiistaista eteenpäin päivälipun hinta on 10 euroa.

TURNAUSSIVUT
KAAVIOT & OTTELUAJAT

Jaa:

Seuraava uutinen: Eklundista vuoden 12.… →