T.Nieminen toiselle kierrokselle Skotlannissa

13.1.2010  |  09:00

Saarteiselle tappio naisten karsinnassa

Timo Nieminen (ATP 385) otti voiton miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksen avauskierroksella Glasgow’ssa, Skotlannissa. Hän voitti villin kortin turnaukseen saaneen britti Dominic Inglotin (ATP 737) ja saa vastaansa toisella kierroksella keskiviikkona kisan ykköseksi sijoitetun, 19-vuotiaan Valko-Venäjän Uladzimir Ignatikin (ATP 191). Tämä on miesten ensimmäinen kohtaaminen.
Glasgow’n naisten 10.000$ ITF-turnauksen kaksinpelin karsinnoissa 12.sijoitettu 17-vuotias britti Samantha Vickers (WTA 931) voitti ensimmäisellä kierroksella Leia Kaukosen ja tiistaina toisella kierroksella Saana Saarteisen.
Leia ja Saana pyrkivät mukaan ensi viikolla pelattavaan naisten 10.000$ ITF-turnauksen karsintaan Wrexhamissa, Britanniassa. Emma Laine on kisan osallistujalistalla pääsarjassa.

Miesten ITF Futures-turnaus
11.-17.1. Glasgow, Skotlanti

1.kierrosta: Timo Nieminen – Dominic Inglot Britannia (villi kortti) 76(7) 61

Naisten ITF-turnaus

Kaksinpelin karsinta
1.kierrosta: Saana Saarteinen – Anett Schütting Viro (3.) 36 64 64, Samantha Vickers Britannia (12.) – Leia Kaukonen 76(5) 63
2.kierrosta: Vickers – Saarteinen 63 60

Seuraava uutinen: T.Nieminen puolivälieriin Skotlannissa… →