T.Nieminen, M.Kontinen ja Paukku jatkoon Vierumäellä

11.8.2010  |  08:51

Ykkössijoitettu Timo Nieminen, kolmossijoitettu Juho Paukku ja villillä kortilla mukaan päässyt Micke Kontinen ottivat avausvoiton erääkään menettämättä Vierumäen miesten 10.000$ ITF  Futures-turnauksen kaksinpelissä.
Viime viikolla Vilnan turnauksen kaksinpelin voittanut Timo Nieminen kukisti italialaiskarsija Matteo Marfian ja kohtaa toisella kierroksella Ranskan Julien Obryn, joka voitti villillä kortilla mukaan tulleen 16-vuotiaan Herkko Pölläsen.
Micke Kontisella (kuvassa) oli vastassaan virolaiskarsija Vladimir Ivanov. Voitto toi Mickelle ATP-pisteen ja -rankingin. Toisella kierroksella Micke kohtaa Daniel Glancyn, joka irlantilaisten jäsentenvälisessä voitti seitsemänneksi sijoitetun Colin O’Brienin.
Juho Paukku voitti italialaisen Jacopo Marchegianin ja kohtaa toisella kierroksella Sveitsin Joss Espasandinin, joka voitti kolmessa erässä Max Wennäkosken.
Kisan kakkossijoitettu, karsinnoista jälki-ilmoittautuneena mukaan tullut Harri Heliövaara menetti hyvän alun – hän voitti Ruotsin Markus Erikssonilta ensimmäisen erän 6-1 – ja koki tappion kolmessa erässä. Ratkaisu tuli tie-breakissa 5-7.

Nelinpelin ykkössijoitettu pari Heliövaara/Paukku meni helposti puolivälieriin, jossa pari kohtaa Norjan Fredrik Askin ja Ruotsin Patrik Brydolfin. Micke Kontisen Ruotsin Milos Sekulicin puolivälierävastustajia ovat irlantilaiet James Cluskey ja Colin O’Brien.
Parit Sami Huurinainen/Jesper Saarni, Tuomas Manner/Daniil Proskura Viro ja Anton Andersson Ruotsi/Ilja Orre kokivat tappion avauskierroksella.

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
7.-15.8.2010 Vierumäki

Kaksinpeli
1.kierrosta: Timo Nieminen (1.) – Matteo Marfia Italia (karsija) 63 61, Julien Obry Ranska – Herkko Pöllänen (villi kortti) 63 61, Micke Kontinen (villi kortti) – Vladimir Ivanov Viro (karsija) 63 64, Joss Espasandin Sveitsi – Max Wennäkoski (villi kortti) 60 46 62, Juho Paukku (3.) – Jacopo Marchegiani Italia 62 64, Markus Eriksson Ruotsi – Harri Heliövaara (2.) 16 64 76(5)
Nelinpeli
1.kierrosta: Harri Heliövaara/Juho Paukku (1.) – Matteo Marfia/Luca Rovetta Italia 63 62, Fredrik Ask Norja/Patrik Brydolf Ruotsi – Tuomas Manner/Daniil Proskura Viro (villi kortti) 63 26 [10-8], Micke Kontinen/Milos Sekulic Ruotsi – Alessandro Bega Italia/Thomas Fabre Ranska 62 64, Markus Eriksson/Patrik Rosenholm Ruotsi – Sami Huurinainen/Jesper Saarni (villi kortti) 63 64, Filippo Leonardi/Jacopo Marchegiani Italia – Anton Andersson Ruotsi/Ilja Orre (villi kortti) 63 60

Seuraava uutinen: Laine jatkaa Tallinnan… →