T.Nieminen jatkoon Norjassa

16.6.2009  |  09:00

H.Kontinen/T.Nieminen nelinpelin puolivälieriin

Vain neljänneksi sijoitettu Timo Nieminen (ATP 547) pelasi suomalaisista kaksinpelin ensimmäisen kierroksen ottelunsa maanantaina miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksessa Norjan Gausdalissa. Hän voitti ruotsalaiskarsija Markus Bergin ja saa vastaansa toisella kierroksella voittajan ottelusta Saar Steele Israel – Patrik Rosenholm Ruotsi.
Tiistaina Tommy Laine kohtaa kisan ykkössijoitetun Ruotsin Michael Rydestedtin (ATP 339), Henri Kontinen (ATP 1315) seitsemänneksi sijoitetun Norjan Erling Tveitin (ATP 633) ja Jesse Kiuru Australian Krishananth Balakrishanin (ATP 1137).
Nelinpelissä kakkosiksi sijoitetut Kontinen ja Nieminen voittivat ensimmäisellä kierroksella norjalaiset villin kortin saaneet Nicholas Bjerken ja Martin Kildahlin. Norjan Davis Cup –joukkueen nelinpelipari Stian Boretti ja Erling Tveit sen sijaan voitti tasaväkisessä ottelussa Harri Heliövaaran ja Tommy Laineen. Puolivälierissä Borettista ja Tveitistä ottavat mittaa Kontinen ja Nieminen.

Miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus
13.-21.6. Gausdahl, Norja

1.kierrosta: Timo Nieminen (4.) – Markus Berg Ruotsi (karsija) 61 62
Nelinpeli
1.kierrosta: Stian Boretti/Erling Tveit Norja – Harri Heliövaara/Tommy Laine 64 75, Henri Kontinen/T.Nieminen (2.) – Nicholas Bjerke/Martin Kildahl Norja (villi kortti) 62 63

Seuraava uutinen: Kiuru ja H.Kontinen… →