T.Nieminen jatkoon Krokovassa

1.6.2006  |  00:00

Huurinainen ja Ojala karsintatappioihin

Bytomissa, Puolassa viime viikolla karsintojen kautta 10.000$ ITF Futures-turnauksen pääsarjaan tiensä selvittänyt Sami Huurinainen voitti ensimmäisellä kierroksella kolmanneksi sijoitetun Saksan Sascha Kloerin, mutta hävisi sitten toisella kierroksella Puolan Maciej Dilajille. Huurinainen saa kaksinpelin ATP-rankingin Ranskan avointen jälkeen ilmestyvällä ATP-listalla.
Tällä viikolla Krakovassa pelattavan 10.000$ ITF Futures-turnauksen karsinnoissa Huurinaisen taival sen sijaan taittui toisella kierroksella, kun Puolan Jakub Nijaki otti voiton luvuin 6-2, 7-5.
Maanantaina kaksinpelin ATP-rankingin (1529) saanut Tuomo Ojala joutui luovuttamaan Krakovassa kaksinpelin karsintojen kolmannella kierroksella Unkarin Balazs Novakille ensimmäisen erän jälkeen 0-6 tappioasemassa, joten pääsarjapaikka jäi häneltä saavuttamatta. Ojala oli suoraan toisella kierroksella, jolla voitti Venäjän Alexey Eliseevin.
Krakovan turnauksen kaksinpelin pääsarjassa Timo Nieminen on kahdeksanneksi sijoitettu. Hän otti avausvoiton Australian Clinton Thomsonista 6-2, 6-0 ja kohtaa toisella kierroksella tshekki Karel Triskan.

Seuraava uutinen: Suomalaiselle tappio Györissa… →